SnmGzi Arkadaslar kan uyusmazlıgı iğnesini tam 28 ci haftadamı yoksa 28+ oldugumuzdada olabiliyormuyuz
Ikosa SnmGzi ben 28 e girdim bugun kan verdim sonucu 2 haftaya cıkcak ve o zaman yapcaz dedi doktorum. 32. Haftaya kadar zamanı varmıs sanırım 🤔
Mucize_02 SnmGzi canım kan uyuşmazlığı için sadece sizin kanınız mı alındı . Bende öyle oldu eşimin kanı alınmadı 🙇🏻♀️
SnmGzi Mucize_02 evet yalnızca benden alındı sonuca görede iğne olmam gerektiği söylendi ama senın geç yapılmış sanki benim gebeliğimin ilk başlarında alındı kan 28 ci haftadada iğne olacagımı söyledi doktorum
SnmGzi Ikosa kanı neden şimdi verdin benden şimdi alınmadı kan gebeliğimin başında alındı yanıltmayayım seni 32 ye kadar zamanı olup olmadıgını bilmiyorum
Mucize_02 SnmGzi evet canım ben kan uyuşmazlığı olayını yeni duydum hemen doktora danıştım o da test yaptı sonuçları beklicem😇
Ikosa SnmGzi ilk gebelik oldugu için sorun olmaz dedi. 2 ayrı doktora gidiyorum ikiside aynı seyi söyledi. 28 ile 32. Haftalr arasında yapılcak dendi. Bilgim bu kadar acıkcası 😕
SnmGzi Ikosa benimde ilk hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🙏 dogrudur bende sormadım hiç ne zamana kadar diye