Hamiske Merhaba, Henüz hamile değilim ancak hamile olduğumda serklaj atılması gerekecek. Erken doğum öyküm var. 2 doktoru da detaylıca araştırdım, ikisinin yorumları da çok iyi ancak tecrübeli olanların fikirlerini de duymak istiyorum.
minikmucizem20 Hamiske Çok ilgili herkes çok memnun ben daha memnunum Allah razı olsun ondan normal de panik biriyim ama çok ilgili kendisi saat kaç olursa olsun yazıyor bütün arkadaşlarımı o doğurttu sıra bende izmirde tek geçerim
sakarbirhanim Hamiske ben geçen sene 13.haftamda serklaj oldum ama işe yaramadı şimdi abdominal serklajım var
sakarbirhanim Hamiske yok canım ben İstanbul’da oldum. Barış Bükeyi çok duydum, daha önce ona seklaj olanlarla konuştum falan. İşinin ehli bir doktor. Benim rahim ağzım çok yumuşak o yüzden tutmadı ama vajinal dikişte çift dikiş atıyormuş, çok sağlam dikişi varmış
AuraMomB Ben gürsoy hocadan çok memnunum. İlk gebelik düşük ile sonuçlandı , ikinci gebeliğimin ilk gününden beri beraberiz ve her zaman mesaj atsam ses atar yazar arar saat kaç olursa olsun. Bunlar çok önemli detay ama en önemli detaylardan birisi de seninle aynı duyguları paylaşabilmesi. Bugün rahim yetmezliği olduğunu öğrendim benimle birlikte duygu değişimini yaşadığını anladım. Allah nasip ederse oğluşumun da doğumunda olacak inşallah
nergisorange Hamiske merhabalar, umarım her sey yolundadır bende sizle aynı durumdayım, hangi dru tercih ettiniz acaba ?
AuraMomB nergisorange hanımefendi yazana kadar ben cevap vereyim. Bende buraya doktor ile ilgili yazdıktan 7 gün sonra acil serklaj oldum. Nisan 24’de sezeryan ile doğum yaptım. Gürsoy hocanın attığı dikiş ile 4kg yakın olan bebem ve kıçı yer görmeyen ben son haftalara kadar 2 cm açık ile götürdük :) hocanın dikişi baya sağlamdı sezeryanda bile açarken zorlandılar
nergisorange AuraMomB çok teşekkür ederim hayırlı olsun uzun ömürlü olsun darısı basıma insallah, enfeksiyon takibi için vs bir sey yapmıs mıydınız ? Yada hamileliğinizde hareket ettim demissiniz ama işe gitmeli miydi yoksa evde hafif yürüyüşler şeklinde miysi ?
nergisorange Hamiske çok tesekkürler, eğer gebelik süreciniz devam ediyorsa umarım güzel geçiyordur, eğer süreciniz devam ediyorsa buradan özel mesaj atılmıyor ama serklajınız oldu mu ? Enfeksiyon takibini vs nasıl yapıyorsunuz acaba ?
Hamiske nergisorange Ben çok memnunum kendisinden, düzenli idrar ve kan tahlili yaptırıyorum, serklajım mevcut, çok şükür bir sorun yok