dilek190 12.haftada erkek denildi 14.haftada erkek dedi ama pipiyi görmedim doktorda ilk basta gösterdi yüzde 90 dedi ilk oglumda net bir sekilde görmüştük ne yapmam lazım baska foktora gideyimmi bilemedim içimdeki his kız diyor hep yani bildigim halde
anee234 dilek190 abla erkeklerde değişmez kız dese mümkün erkrk çikabiliyor iki oğlumdada 12 haftalıkta erkek dedi erkek oldu
gkc990_ @dilek190 bizede 12 haftada kız gördüm dedi ikili tarama yaptirdik o doktorda eşime yüzde 93 kız bebek demis 15 haftalık olduk 17 haftalik gideceğim tekrar doktora net öğrenirim inşallah ama bende rüyamda erkek bebek görüyorum sürekli ve erkek hissediyorum hayırlısı olsun
aysegulk07 anee234 aynen erkekte değişmesi zor ya 12+5 de erkek dendi bizde aynıyız hala hatta kendim de gördüm o yüzden hiç şüphem yok
gkc990_ @dilek190 iki kizim var onları hissetmiştim kız olduklarını rüyamda felan hic kız görmedim ama erkek bebeğin olacak diyorlar artik bilinç altima yerleşti ondan mıdır rüyamda erkek bebek görmem orasını bilmiyorum
gkc990_ @anee234 Arkadaşım 30 haftaya kadar erkek bebek denilmiş odasini isimliklerini hep hazirlamisti sonradan kizi olacağını ögrendi ama
dilek190 gkc990_ oglumda erkek denildi ve o kadar emindiki doktor bende pipiyi görünce cok emindimki erkek hissediyodum bunda cidden kız hissediyorum ve hala inanmiyorum gibi bilemedim detaylı ultrasonu bekliyorum dört gözle belkide doktordan kaynaklı
gkc990_ @dilek190 siz biraz daha bekleyin bence bazı gebelikte bebek organlari hemen gelismeye biliyor bu durumdan da yanilma cok oluyor
dilek190 gkc990_ gkc990_ ayrintılı ultrasonda emin olucam heralde 😅hatta baska doktorun görmesini istiyorum bilemedimki
gkc990_ @dilek1905 Valla açıkçası benim kafamda cok karışık beni gören oğlun olacak diyor özellikle anneannem kuzenime de dedi oglun olcak diye oglu oldu simdi bana diyor 😂 kafam karma karışık oldu ben de detayli yaptıracağım tam emin olmak için
gkc990_ @dilek1905 Doktorunun tecrübesinden emin degilsen ya detaylıyı bekle yada başka doktora görün
gkc990_ @dilek1905 2 kızımda da aynı doktora gittin bunda da aynı doktora gidiyorum ve görümcem ler esimin kuzenleri de hep o doktora gittiler süreyya dediyse doğrudur diyolar ama bilemedim doktorun söylediği farklı benim hissettiğim farkli
gkc990_ @dilek190 iki kızımda hissettim bunda da hissediyorum ama hayırlısı olsun sağlıklıca kavuşalım inşallah 🥰