mervekocogl Bursa Jimer hastanesinde doğum yapan var mı aramızda? Hangi doktorla yaptınız, ebeler ve hemşireler nasıldı gelin konuşalım 🥲
Bebivekedi mervekocogl jimere gidiyordum son haftamda değiştirdim doruk hastanesine iyi ki geçmişim diyorum
mervekocogl Pskk sanırım 55 bin şu an ama ben ssvd denemek istiyorum o ne kadar bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın 🥲
mervekocogl Emiromer hangi doktorla ilerliyorsunuz acaba? Ben ssvd denemek istiyorum ama sanırım doğum yaptıracak olan doktor jimerde yaptırıyor. Genel bir sormak istedim
Minis2 Merhaba bende rukiye gönüllüde takipteyim ikinci sezaryenim olucak 3 kasımda 39+0 kısmetse ilki aytül erdoğmuş ile jimerde olmuştu yine. Sizin hangi dr?
mervekocogl Minis2 Ben ssvd denemek istiyorum ve doktor değişimi yapacağım şu an Dr Dilek Doğanbaş a gitmeyi düşünüyorum. Kendisi de sanırım jimer de doğum yaptırıyor. Ssvd ücretleri çok yüksek jimer nasıl acaba 🥲 İlk doğumunuz Aytül hanımla jimerde mi oldu ebeler hemşireler nasıldı genel olarak?
Minis2 mervekocogl ssvd de doğum ücretinin değişeceğini pek sanmıyorum ekstra bişi yapılmıyor sonuçta zaten vajinal doğumla sezaryen fiyatı aynı. Rukiye hanım pek tercih etmiyor diye biliyorum ssvd dr rabia nizamı önerebilirim. Jimer genel olarak fena değil eskisi kadar iyi değil diyorlar fiyat olarak ortalama hizmet kalitesininde öyle olduğunu düşünüyorum bi acıbadem değil yani🙃
Emiromer Dilek doganbastan çok memnun kalmadım Rukiye gonulluye geçtim 34. Haftada şu an tam 38 haftalık olduk sancıları az az başladı cumartesi kontrolüm var fiyat 55 bin evet
mervekocogl Emiromer yaa öyle mi? Dilek Doğanbaş a gitmeyi düşünüyordum acaba neden memnun kalmadınız?
mervekocogl Minis2 malesef ssvd doğumlarda 2 doğum ücreti alıyorlsr. Mesela hayat hastanesi 85-95 bin arası fiyat verdi. Nilüfer doruk 95-105 bin dedi madicana ise 180 bin diye duydum. Ama jimeri bilmiyorum
Bebivekedi mervekocogl çok kötülemek istemiyorum ama bi arkadaşım orada doğum yaptı ertisi gün saat 9 olunca odayı boşaltın demişler bize otel gibi geldi hemde doktorumdan memnun değildim bize çok açıklama yapılmıyordu doktorum değiştirince öğrendiğim bazı şeyler oldu bebekle ilgili yani şuanki doktorum ve hastaneden çok memnum eğer gezme şansınız olursa doruğun içine girmeniz yeterli olacaktır farkı anlamak için 🥰
mervekocogl Bebivekedi açıklamanız için teşekkür ederim, doruktaki doktorunuzun adını öğrenebilir miyim ben de doktor değiştirme sürecindeyim şu an🌼
Minis2 Bebivekedi jimerdeki drunuz kimdi acaba ve kaçıncı hafta değiştiniz? Bebekle ilgili öğrendiğiniz farklı şeyler nelerdi?