Zuhaltzcn Kızlar Kayseri şehir hastanesinden bayan doktor önerecek olanlar var mı birde orada Doğum yapanlar memnun kaldınız mı?
Deletedmom0011 Zuhaltzcn Havvacan Özdemir Hatice Durmus iyiler Gulender Tas cok kotu digerlerini bilmiyorum canim :)
Caglaucrr Zuhaltzcn ben Hatice durmuş a gidiyorum mükemmel doktor herşeyi sen sormadan soyluyor, çok güzel takip ediyor memnun kalacağından çok eminim 😊
Zuhaltzcn Caglaucrr ben Kayseri’de yaşamıyorum ama ailem orda olduğu için orda Doğum yapmak istiyorum Doğum öncesinde birkaç defa gidip muayene olmak ve o doktora doğumumu yaptırmak istiyorum sizce ilgilenir mi
Caglaucrr Zuhaltzcn canım şehir Hastanesi'nde ebeler giriyormuş doguma, muayenelerini doktorlar yapıyor gerekli olursa doğuma giriyolarmis. Ama takibin için kesinlikle onerebilicegim bı doktor Hatice durmuş.
Zehraefilti Bende Havva hanımın çok şikayetini duydum. İyi araştırın.herkes bir olmuyor memnuniyet konusunda doktorun o anki durumuna bağlı diye düşünüyorum
Zuhaltzcn Zehraefilti doğrusunuz ama Hatice hanımı birkaç kişi daha önerdi öncelikle gidip görmek gerekiyor