kizinaasikanne S-nur1 bi arkadaşım 1 yıldır hamileyim yeter artık diyordu sende öyle hissediyorsun galiba 🙈
S-nur1 ipek-15 29 ekimde mi 37 oluyorsun aşkım neden o haftaya verildi sebebi var mı yoksa suan mı 37 haftalıksın
ipek-15 S-nur1 29 ekimde 37+0 oluyorum doktorum üstüne 1 gün bile beklemek istemiyor protein kaçağım var mecburi sezeryan olacak 🙄
S-nur1 kizinaasikanne Aslında mükemmel hamilelik geçirdim bulantısız kusmasız hamile olduğumu son zamana kadar pek anlamadım ama yinede içimde değil de kucağımda dursa daha iyi😂😂
zeynepckmm S-nur1 bende 37 yim gün vermedi 39 da alırım dedi ama 39 a kadar dayanabilşr miyim Allah bilir
zeynepckmm S-nur1 sancıdan ziyade benim bebeğim makat gelişli o yüzden sezaryen ve baskı yaptıpından dolayı ağrım çok fazla yürümekte bile zorlanıyorum
Turuncukelebek S-nur1 31 deyim doktor gebelik şekerim olduğu için 37 de alırım dedi normalde 38de yapıyolar galiba ay sizin az kalmış
zeynepckmm juli_naz off malesef öyle bugün hem oturup hem ağladım gece uyku yok zaten uyuyamıyorum dizlerim sanki 90 yaşındaki nineler gibi tutmuyor bu hamilelğim çok kötü geçti 🥺