S-nur1 Şafaklar kaç 😂37.hafta içinde biri olarak henüz gün verilmedi ne zaman alır kaç günüm kaldı çok meraklıyım heyecanlıyım kasımı bulur mu sizce 🫣
hulya10 S-nur1 37ye girdim ben de 39un bitmesini bekliyoruz dedi doktorum ama gün vermedi henüz. Cumartesi randevum var soracağım 😄
Zero93 S-nur1 Biz gün aldık 38+0da sezeryanim olacak inşallah. Ben zaten yatıyordum erken doğum riski var diye. Ciğer geliştiricide olmuştum 38+0da gelecek inşallah bebisim
Zero93 S-nur1 Eğer erken doğum riskim olmasaydi 38i doldurmayı isterdim ama yine de çok küçük değil diyorum napalim. Ama 39u beklemek istemezdim birden suyum gelecek diye korkuyorum ben😄
demirrleydi_ S-nur1 yarın 😂 daha doğrusu yarın yatış yapılacak galiba hafta sonu alacak doğuma ya da pazartesiye kalacak bende 37+2 yim şuan pazartesiye kalsa 37+6 ama cumartesiye alsa 37+4 az kaldı bizim 🥰
hulya10 S-nur1 o zaman müdahale edilir herhalde de olmazsa olabildiğince beklemek istiyorum 😄 epey zorlamaya başladı ama bel ağrısından zor yürüyorum yeter alın seviyesine gelebilirim bakalım 😅
Zero93 S-nur1 Hala var rahim ağzım yumuşak yatıyorum ama artk 37.haftaya giriyoruz korkmuyorum bundan sonra doğsa da bir şey olmaz Allah’ın izniyle
S-nur1 Zero93 Bende ya 39 a felan verirse ben 38 içinde şak diye sancılanır suyum gelir diye aklım çıkıyor valla 😂🥴
S-nur1 demirrleydi_ Bacım senin niye erken verilmişti tarih bir sağlık durumu mu vardı Ben bir de doğum yapacağım hastanede anestezi ile felan görüşeceğim ne zaman yönlendirecek ne yapacak hiç anlamadım 🤦🏼♀️😀
Eres26 S-nur1 ben de sanırım sezeryan olacağım hep bi üstünkörü konusu geçti ama net birsey yok 38 oluyoruz Salı günü tekrar gideceğim sanırım o gün netleşir artik
juli_naz S-nur1 bugün 38+0 olduk ve haftaya perşembe sezaryen planımız var yani tam 39+0 olmuş olucaz
juli_naz S-nur1 hahahahha sende benim gibi artık sabredemiyorsun 😂😂😂her gece rüyamda doğum yaptığımı görüyorum 😁