mom_51 Kızlarr rica etsem bakar mısınız? Devlet hastanesinde doktorum tahmin bile etmek istemedi özel randevum haftaya cuma ama meraktan ölüyorum
ebobel mom_51 geçen gün sizi arıyordum bende cinsiyeti öğrendiniz mi erkek istiyordunuz sanki Allah gönlünüze göre versin doktor neden tahminde bulunmadı benimde dün tahmini erkek dedi ama sadece tahmin diyorum dedi 11+6 haftalığız meraktan duramıyorum
Deleted33000 mom_51 kızım bana da erkek gibi geldi minik fasülye ay doğduktan sonra insanın inanası gelmiyor bu görüntüye sağlıkla doğsun inşallah minik
mom_51 Semayyy teşekkür ederim çiçeğim. İnşallah öyledir çünkü artık 3 kız 1 erkekle sezonu kapatmak istiyorum🤭🤭
mom_51 Semayyy ebobel Mombloggg GirlandBoy_Mom babylove_33 Deleted33000 Feyhan Evet kızlar doğru tahmin. Erkekmiş bu gün öğrendim 🤭🤭☺️
mom_51 Deleted33000 amin. Ay inşallah öyledir inan 3 kızım var ve aşırı babacılar. Beni sevmiyorlar resmen. 🤭🤭
Deleted33000 mom_51 erkek çocuğu annesine çok düşkün oluyor canim genelde ya ay hadi İnşallah gönlündeki olur