Aysegolcuk ferdaasaf kaburga Ağrısı bel agrısı ve mide yanması 😞 bebeğim sürekli toplanıyor ve rahatsız oluyorum sanki nefesim kesiliyor
DeryaZ ferdaasaf mide yanması🙈 Gaviskon şurup içiyorum 10dk kaya iyi geliyo ve gece uykusuzluğu devamlı çok tuvaletim gelmiş gibi uyanıyorum onun çaresini de buldum akşam yatmadan önce çok çay ve su içmezsem o da gelmiyo☺️
dml33 ferdaasaf gece tuvaleti sinir oluyorm kalkip yatmaktan uykum bolunuyo sabah uyanamiorm bacagimin kemikleri sizlio bide sanki
ferdaasaf Aysegolcuk miğde yanmasını bende cok yasıyorum benim bebegimde özelikle geceleri sol tarafıma toplanıyor semsert yapıyor ve uyuyamıyorum allah sabır versin bizleree
ferdaasaf Aysegolcuk benimde en cok yasadıgım sorun bu ve beni korkutan bi durum zormus vallahi allah bize sabır versin evlatlarımıza saglık insallah 😊
Aysegolcuk ferdaasaf Amin canım az kaldı kucağımıza alacağız Allah izin verirse 🤲🏻 Süt içiyorum mide yanmasına iyi geliyor ve doktorum bana rennie diye bir dil altı hap tavsiye etti onun faydasini çok gördüm
ferdaasaf aysenuraysenur evet benimde cok kasıntı sorunum var dus alıp tüm bücüduma nemlendirici sürüyorum ama ne fayda 😔
ferdaasaf Irmakdkm normaldir büyük ihtimal ama doktoruna sor derim gğnde 10 kere hareket ediyorsa yeterliymiş 😊
Irmakdkm ferdaasaf sağlık ocağına nabzına baktırdık 138 atıyomuş sıkıntı yok dedi ama uUn süre hareket etmiyo yer değiştiriyo mıkırdanıyo gibi duruyo eskiden biraz tepiklerdi
Gyed canbaby aynısı bende de oluyo 32 haftaligiz biz sarı beyaz bazen açık kahve oluyo ayın 11 de randevum var sorcam doktora
Tugceayse Irmakdkm benımle 31haftada cok eskisi gibi hareket yok böyle peçete koyuyum mesela peçete ıslanıyor sarı akıntı geliyo
canbaby Ya doktor suyu normal mantrdır diyoda ilaç veriyor geçmiyor.suyum gelse allah korusun bilemicm o derece yani