sakarbirhanim Merhaba! Hanımlar. 5+4 günlük hamileyim. Herhangi bir belirtim hiç yok. Sanki hamile değilim. Daha öncede düşük ve erken doğum öyküm var. Sizin belirtiler ne zaman başladı? İster istemez çok endişe ediyorum..
nnmmggg sakarbirhanim merhaba bende 5+5 im aynıyız bende sizin gibiyim sadece göğüslerde birwz dolgunluk ve dokununca acı hissi var başka da bişey yok cumartesi gidecem kalp atışı duyar mıyım bilmiyorum
Busraaaakkk sakarbirhanim İlk haftalar kasıklarda inanılmaz hassasiyet vardı, yatarken birden kalkarken bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu ve belimde bi ağrı vardı
pembelotus sakarbirhanim bende 4+3 arada giren kasık ağrısını saymazsam hiç bi belirtim yok o yüzden bende biraz endişe ettim 😕
sakarbirhanim nnmmggg keseyi görürsün ama bence kalp atışı için çok erken. Ben perşembe günü falan gitmeyi düşünüyorum
sakarbirhanim Busraaaakkk bende adet sancısı vardı hatta adet olacağım diyordum. Başkada belitm yok açıkçası
ucigdem sakarbirhanim 5+0 gıttım kese görüldü bugün 6+0 hafta oldum bıraz daha beklıcem kalp atısı ıcın ve kasık ağrısından başka belırtım yok inşallah sonu güzel olur