Belinya Kızlar 24 haftalık hamileyim ve bugün bebeği çok asada hissediyorum ve vajinama baskı yapıyor resmen ve teknelerine vajinada hissediyorum bu haftalarda normal mi acaba çok korkuyorum erken doğum olur diye. Şuan annemlere geldim bir kaç günlüğüne doktorumda burda degill. Çok tedirginim o yüzden.
Mia88 Belinya normal canım bende bir kaç kere panikle doktoruma danıstım bir kere hastaneye gittim ama hersey normaldi strese sokma kendini progestan kullanıyorsan atıp uzanabilirsin
GamzeCan Belinya evet canım o haftalarda normal canını hiç sıkma başları yukarda olduğu icin ayaklarıyla aşağı aşağı vuruyolar😀🤗
Sibellaa Belinya bende o haftalarda ağrıdan duramıyodum. Kasıklarımda halay çekiyodu benimki😀 biraz büyüyüp alan daralmaya başlayınca yukarılara kaçar merak etme 🤗
nupel Belinya gayet normal doğuma sadece bebeğin değil rahminde hazırlanıyor ayrıca Progestan benim bildiğim kadar riskli gebelikte yada kanama olursa kulanılıyor zaten vajınal bir ilaç çünkü
Belinya Mia88 Progestan kullanmıyorum canım. Ama inşallah bişey yoktur her doktora da gitmek istemiyorum insan ister istemez stres oluyor
Sarellamm Belinya bende 24 haftalığım aynı şekil fakat vajİna olayı yok kızlar aşağıda oluyormuş sizin kız mı erkek mi
kizbebekannesii Belinya ben 29 haftalık gebeyim bazen benim de çok aşağıda olup çişimi getirecek kadar tekmeliyor öyle günlerde yatıyorum bolca ertesi gün normale dönüyor. Bir şey olacağını sanmam sakin olun
Bilgeferhat Belinya normal canım bana doktorum 23 haftalıkken gittiğimde bu haftalardaki sanki vajinaya baskı yapıyormuş gibi hissedebilirsin korkma demişti
esractn Belinya doktoruna danış yinede canım bilmiyorum benimki ikiz olduğu için mi yanlış bilgi vermek istemem çünkü bi bebegimin hareketlerini cok assada hissediyodum bugun bakti doktor gerçekten çok aşağıdaymış 😭😔