juli_naz LadyX Sagol kuzum 🥰hepimiz eşlerimizle çok mutlu olalım inşaAllah ❤️sonucta onlar oluyor her şeyimiz .. çocuklarımız bile belli bir zaman bizimleler ve sonra yine yanında olan eşin ☺️geceleri uyuyamıyorum artık .. sabahları da uyanamıyorum 🤣
Alya05 LadyX sınama sınanırsın derlerya o kesin var, ben ne demişsem yaşıyorum 😀😃 o yüzden daha dikkatli konuşuyorum ☺️
Alya05 LadyX 😀😆🤣 kimle dalga geçsem bi hafta sonra aynısını yaparım hahahahah Allah bırakmıyor işte Yıldız argunun dediği yapmam dediğim herşeyi yaptım
paradise35 kuzenim bebeği 15 aylıkken ikincisine hamile kalmıştı kocan çükünü tutamadı mı yanlışlıkla hamile mi kalınır dedim başıma geldi bebeğim 18 aylık şimdi ben hamileyim
G3434 LadyX Valla bir yakınım sürekli büyük konuştu konuştu ne konustuysa hepsini teker teker yaşadı. O söz boşuna söylenmemiş
Baklavaseverim LadyX Aşkım hiç izlemedin mi ya Ali Rıza durmadan milletin kızlarını kınıyor sonra kendi kızları daha beterini yapıyor falan 🤣
LadyX Baklavaseverim haahahhahahahaha doğru yaaa en beteri kendi çocukları hepsinden ayrı ayrı nefret ediyorum 😂
Baklavaseverim LadyX Ben en çok Leyla dan nefret ediyorum ya benim suçum ne diyip duruyo yapmadığı yemediği nane kalmadı