penbe_karisi LadyX ya mesela kimseye asla buda guvenmicem diyorym pat diye yumusuyorum biriyle arama mesafe kattığım zaman ardan biraz zaman geçiyor asla konuşma diyorum kendime mesafeni koru diye karşı tarafın iyilik hamlesini görünce kendimi sucluyorum acaba kötü olan benmiyim diye asla aslaaaa konusmicam diye içimi tembihlerken hooop bı bakıyorum yine guvenmisim yine konuşuyoruz 🥹🥹🥹🥹sanırım en büyük büyük konuştuğum nokta 🥹
esmaa535353 LadyX birinci doğumdan 6 ay sonra ikinciyi düşünmüyorum birinci baya büyüsün belki yaşadıklarımı unutup yaparım dedim 7. Ayda hamile olduğumu öğrendim birinci ile ikinci doğum arasında 16 ay var🙈
Zehrailly LadyX Bildiğim bir şey varsa o da asla asla dememek 😂 Bi ülkeye gideceksem o asla Hollanda olmaz demiştim ilk gittiğim yaşadığım ve yaşarken başıma saçma sapan bir sürü şey gelen ülke Hollanda oldu. Ordayken de asla Almanya’ya gitmem dili çok kötü çok sıkıcı dedim tahmin edin 3 senedir nerdeyim 🥲 Ya bunlar işin esprisi tabi ama mesela şey diyeyim çok severek çalıştığım bir işim vardı Hollanda’dayken Hello Fresh in fabrikasında çalışıyordum soğuk hava deposuydu kalın iş tulumları giyiyorduk. Ben sürekli burda yazın asla çalışılmaz dışarısı sıcak içerisi soğuk insan sürekli giyin soyun hasta olur dedim, o bahar izne çıktım bir daha işe geri dönemedim 🥲
Deletedmom_247 LadyX Üniversite için Konya’ya geldim. Tabi okul bitti işe başladım. Asla ama asla Knoyalı biriyle evlenmem dedim. EVLENDİM. ahhahahah iyi yönünden bakıyorum neyseki kocam seküler,asla muhavazakar,bağnaz,tutucu değil allahıma şükürler olsun ki :))
beautymom LadyX gerçekten buradakiler için zor çok isyan ediyorlar turistler bile geçen seneye göre çok pahalanmış diyorlar
Deletedmom_247 LadyX yok ben Konyalı değilim ben halen kendi memleketimimdenim ahahaha bunu kabul edemem Konyalı olmayı bünyem kaldıramıyor :D