hatice3521 Devlet hastanesi takipliyim detaylı yaptırmadım 18 haftada erkek denildi 20 haftada erkek denildi 27 haftada kız denildi şimdi hangisi doğru kafam karıştı iyice yada net bir şekilde nasıl öğrenebilirim bunları söyleyen aynı doktor farklıda değil
hatice3521 aleyy53 hiç bir fikrim yok kızımdada devlet hastanesine gidiyordum ama doktorum çok iyiydi ilgiliydi doğum yaptım özel hastaneden farkı yoktu ama tamamen sanırım doktorla alakalı bu defa ise hiç memnun değilim yarın özele gidicem sorucam sonrasında özele devam ediceğim büyük ihtimalle
kubra_d hatice3521 ultrasonda baktığınızda bebeğiniz hiç bacak arasını net göstermiyor mu o zaman siz bile anlayabiliyorsunuz. Doktor bacak arasina geldiginde ben anlamıştım hemen erkek olduğunu sonradan da değişmedi hic tabiki
hatice3521 kubra_d ya hiç göstermedi doktor desem yani hani elimde hiç bir ultrason kağıdı yok ultrasonu çevirip hani gösterme zahmetine bile girmiyor bırakın bacak arasını çocuğu bile hiç görmedik desem sezaryanlarda başarılı diye ısrarla bu doktora gittim ama çok ilgisiz
kubra_d hatice3521 anladım sizi hal böyle olunca tabiki kafa karışıklığı olur Rabbim heryerde iyilerle karşılaştırsın ya ne demek hic gostermemek. Hastanede başka doktor varsa birde ona randevu alıp sorun sonuçta cinsiyete göre alışveriş yapiliyor insan merakta ediyor zaten. Umarim yakin zamanda netleşir sağlıcakla kucaginiza alin inşallah.
hatice3521 Beyzanurq hayır bulanmamıştı ilk 18 haftada söyledi sonrası hep erkek denildi 27 haftada ise kız denildi ama bugün özele gittim ve bir kızımın olucağını daha öğrendim net bir şekilde
Beyzanurq hatice3521 bana hiç tahminde bulunmadi çok merak ediyorum ama ben ultrasonda dikkatli bakıyorum ve bacak arası boş ama doktor kız demiyor göstermiyor diyor belli değil diyo bu çocuk anca detayli ultrasonda gösterir orda belli olur dedi şimdi detayliyi bekliyorum haftaya giricem
hayirlisi06 hatice3521 hatice3521 hayırlısı olsun 3 kızınz oluyormuş maşallah. Benimde 4 kızım oluyor Mevlam büyüktür.
hatice3521 Beyzanurq ben dün gittim ama benim kızda elleriyle kapatıyordu çok zor doktor gördü ama banada gösterdi net kızdı yani
hatice3521 hayirlisi06 yanlış anladınız heralde benim 2 . Kızım geliyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda ben tam bir oğlan çocuğu hastasıyım sanırım çok istediğim için bu duyguyu tadamıyorum aman kızlarım sağlıklı olsunda gerisi allahın takdiri