240523 10 ekim son regli tarihi spiral var ama kan testi 4297 çıktı doktor spiral hiç kaymamış dedi nasıl oldu bilmiyorum diyer bebeğim 28 aylık peki bilen varmı bu bebeğim kaç haftalık acaba
edaabykl 240523 yaaa boyle bi kisi daha vardi burda onada yazmıştım yani spirale ragmen hamile kaldıysanız vardir bunda bi hayir 🌸 son adetinize göre 2 haftalik filan daha henüz yeni gözüküyor ama beta baya iyi yüksekliği
240523 edaabykl doktor salı gittim aile hekimine perşembe tekrar gel kan alalım 2 kat yükseldiyse zaten herşey yolunda dedi nasıl olduğunu hiç anlamadım
edaabykl 240523 yaa valla yani spiraldede hamile kaldıysanız gercekten dunyaya gelecegi varmış betaniz guzel gözüküyor suannlik doktor dedimi spiral bebege zarar verirmi risk durumu var mi acaba
240523 edaabykl perinatolojiye sevk etti haftaya salı gidicem ya alırlar spiral yada çıkarırlar dedi Ben sonuçtan pek anlamam 4197 çıktı iyimi
240523 edaabykl bugün tekrar beta yaptırdım sonuç 7312 çıktı acaba bebeğim kaç haftalık biliyormusunuz spiral oldugu için ben net bilemedim
edaabykl 240523 betayla ilgisi yok son adet tarihine gore hesapliyor doktor en son ne zaman regl oldunuz
edaabykl 240523 2 hafta ama beta yuksek 2 haftaya göre bence bi randevu alin ultrasonlada bi bakilsin ultrasonda ne cikarsa ona gore hesaplar kac haftalik olduğunuzu
edaabykl 240523 acaba ustune gormus olabilirmisiniz adet gibi çünkü beta yuksek epey bu betayla kese görünür 😂
tahamommy 240523 10 eylülde olduysanız 6 haftalık olmuş betanız da normal haftasına göre hayırlısı olsun buarada 🥲