Busranur_mnts 23 haftayım İlk zamanlar düzenli olmadan Hindistan cevizi yağı kullandım 20. Haftadan beri günaşırı gibi gratisten aldığım shea yağını kullanıyorum Hindistan cevizinden daha nemli bırakıyor 3 4 saat sürüyor yağlı hissi hoşuma gitti bu açıdan güzelce nemlendirir diye düşünüyorum kremler yerine daha doğal içerik kullanmak istiyorum başka marka shea yağı kullanan var mı öneri olacak
3kedili2bebekli Busranur_mnts sarı kantaron yağı 😍 ikiz gebelik kocaman bir karın süt dolu kocaman göğüsler ve bir tane bile catlagim yok sabah aksam lierac sürdüm gün boyu da sarı kantaron yağı her kaşınma hissi geldiginde sürdüm tek bir catlagim yok 2. Gebeliğim hemen kaynanama dedim bana kantaron yağı yap diye ☺️
myangelson Busranur_mnts genetik bu ne kullanırsanız kullanın catlayacaksaniz çatlıyorsunuz veya hiçbir şey kullanmadan da çatlamayanlar var 😄 arkadaşım kutu kutu lierac bitirdi harita gibi oldu karnı ben zeytinyağı bebe yağı falan kullandım öyle aşırı çatlak olmadı ama yine var tabi. Yani çok pahalı şeyler almaya gerek yok hiç 😄
Nur_cbn Busranur_mnts ben aktardan akzer’in çatlak bakım yağı aldım ve onu kullanıyorum 22.haftamdayım şükür hiç çatlağım olmadı
Busranur_mnts myangelson ben de aşırı pahalı şeyler almak istemiyorum doğadan gidip şansımızı deneyelim bakalım inşallah çok çatlak olmaz biraz takıyorum Vücut konularını 🥲
3kedili2bebekli Busranur_mnts doğaldır herhalde yani öyle umuyorum ben ilkinde aktardan alıp kullanmıştım sonra kayınvalidem dağda bulup da yapmış
myangelson Busranur_mnts inşallah hiç çatlak olmaz 😊 bu arada göğüsler basenler yanlar falan oralara da sürmek gerekiyor oralarda da çatlak olabiliyor 🥲 doğumdan sonra sürmek de önemli bir de 😄
Kukoss Ben shea, kakao, hindistan cevizi yagini karistirdim bade naturalden aldim 29 oldum hicbiseyim yok karnim buyudugu icin sabah aksam suruyorum
Busranur_mnts myangelson ben evlenmeden önce 7 kilo verdim evlendikten sonra da 13 kilo aldım bekarken 52ydim nişan düğün derken zayıfladım evlendikten sonra 58 oldum şimdilik 64 oldum bu kilo alıp verdiğim dönem de bacaklarımda kalçada beyaz çatlaklar oldu shea yağını karnıma belime bacaklarıma kalçama sürüyorum daha fazla çatlak olmasın diye biraz meyilli gibiyim o yüzden karnımın çatlamasından korkuyorum
myangelson Busranur_mnts evet o zamanlar çatlama olduysa meyilli olunabiliyor 🥲 ben de kilo alıp verdiğimde oluyordu çatlama 🥲
Gizemt5 Busranur_mnts bende kantaron yağı kullanıyorum ve aynı zamanda bol su içip içerdiden desteklemek lazım, ebe de öyle demişti hem çatlakları önler hemde varis ve ödem oluşmasını engeller bol su iç diye 🫠
Busranur_mnts 3kedili2bebekli bizim bi akraba da kendisi yapmış küçük bi kavanoz var onu önemli şeyler için saklıyorum 🤣