Mrdilan_ Elovee valla hic yakın değil arabayla yarım saat sürüyo ya merkezde olmamıza rağmen şehir hastanesini şehrin dısına yapmıslar
Mrdilan_ Elovee bende bi kere acile gitmistim Ağrıdan kıvranıyodum ayakta duramıyodum ölüyodum resmen cadı hemsirenin hic umrunda değil zaten senin orda ne çektiğin bana gelmis üff nefesini diğer tarafa verir misin diyo ben ağlarken bi sinir oldum bi tane yapıstırcaktım kadın kadının halinden anlamıyo ne kadar yazık ya ayrıca gayet de temiz bi insanım pimpiriklenince kendini bi halt sanıyo
Elovee Mrdilan_ ahahhhaa sakız attım ağzıma doktor geldi 1 ton azarladı beni de sakız yasak bilmiyor musun dedi nerden bileyim sanki hergun doğuruyorum 🤭 kiz hala hikaye anlatiyorsun gitsene hastaneye ben burda panik oldum valla
Mrdilan_ bilgemomy ahh aah işte gurbet zor eşim arabasını sattı tam da ihtiyaç olduğu zamanda taksi mi çağıracak sancım gelince anlamıyorum
Elovee bilgemomy ahhahhahaa şimdi heyecandan bende doğuracam🤭 benim suyum gelince panik atak gecirdim evde cok korktum sonra bir anda titreme basladi 3 4 saat araliksiz titredim🤭 yavaş yavaş sancı gelmesi duruma alışmak güzel ya hic beklemedigin anda olunca cok korkuyor insan o yüzden rahat bence. Şimdi arabaya atlayacam gidip ben götürecem hastaneye ahahah
Mrdilan_ Beklemiycem beklemeye de arabamız yok nasıl gidicez bu saatte biz ailelerden uzakta yaşıyoruz farklı bi şehirde burda da eşimin arkadaşı götürdü kaç defa ama kesin olmadan insanlara rahatsızlık vermek istemem o yüzden bekletiyorum
Elovee Mrdilan_ ay nerde oturuyorsun canım benim çok üzüldüm valla tam doğuma denk gelmiş. Taksi falan çağırsanız gelmez mi
Mrdilan_ Elovee kız yok ben o kadar panik bi insan değilim ki rahatım o konuda gelirse doğururum surda nolacak 😄
bilgemomy Elovee sancıdan önce gelen su evet malesef insan panik de yapar süreç de uzar , ufaktan sancıyla başlaması iyidir belki de .. hayırlısıyla bi gitseydi gerçekten şehir hastaneleri de uzak malesef benim hastane 15 dk uzaklıkta ama bizim kız nazlı 😂
Mrdilan_ Elovee ben bi dusa giricem simdi ya gelen sancılar da 5 dk da bi geliyo sanki çıktıktan sonra insallah belli olur gecmezse biraz daha gideriz artık
Burcussuss bilgemomy dakika aralıklarına göre sizin kasılma var gibi ne hissettiğinizi kendiniz daha iyi bilirsiniz gerçi
bilgemomy Burcussuss aynen kasılıyor kasıklara sancı vuruyor valla bende ilk hamileliğim diyebilirim önceki erken doğum kayıp .. şimdi 2 -3 dk bir geliyor ama artmadı azalıyor yalancı sancı da olabilir :/ 39+3 oldum ama :(