Mrdilan_ bilgemomy benim de başta böyleydi ya 11 12 gibi takip ediyorum baktım aralıklar tuhaf gidiyo tam düzenli değil ama bel ağrım da vardı az da olsa saat ilerledikçe tam tersi olmaya başladı bende kontrol etmeyi bıraktım bel ağrım artmaya başladı gitgide
bilgemomy Mrdilan_ birden bile olur doğum başlayınca belli olmaz belden sancı çok ağır Allah kolay doğumlar nasip Etsin bi avazda inşallah
halkatatlisi Mrdilan_ amin sizde kolaylıkla doğurun inşallah kendi sancınızın gelmesi de güzel bi sey
bilgemomy Mrdilan_ başta az çok ağrı olarak sonra mı arttı ağrılar ? Benimde düzensiz gibi ama durmadı bakalım ilerleyecek mi .. inşallah kendi sancımızla güzel doğum yaparız
bilgemomy Mrdilan_ doğumdan sonrası çok güzel nefesini güzel al kaslarının gevşediğini düşün duşta destekle rahatlarsın 💖
halkatatlisi Mrdilan_ benim 2. Hamileliğim 13 haftalığız. Kızımda 38+5 de doğurmuştum. Geceden bel ağrılarım vardı gündüz kontrolumuz vardı. Nst de sancım vardı 2cm açıklığım vardı ama çok hissetmiyodum ben. O yüzden suni sancı verildi
Mrdilan_ bilgemomy evet evet başta tatlı tatlı girdi o ağrılar 2 3 gündür de ağır ağır giriyodu belime ağrı ama bi anda şiddetlenmeye başladı bugün önceki günler böyle değildi şimdi yatamıyorum ya
Mrdilan_ bilgemomy biraz daha durmaya çalışıyım devam ederse giricem duşa çok istiyodum gelmesini ama sancı çekmek zormus
Elovee Suyun gelmesini bekle diyen olmuşta beklemeyin tabi ki oyle birseyi illa suyunuz gelecek diye birsey yok cok artarsa sanciniz hastaneye gidin. Dayanabiliyorsaniz duş alın hazırlanın güzel şeyler düşünün ❤️ bizi de haberdar edin
Mrdilan_ Elovee teşekkür ederim biraz daha bekleyim artmaya devam ederse duşa giricem sonrası da gelir inşallah pek umudum yok ama benim erkek bebisim çok nazlı bi kac defa gittim yalancı çıkmıştı onlar hayırlısı bakalım haftam da dolmak üzere zaten
mysunshine1 Mrdilan_ sancınız 5dk da 1 düzenli Aralıklarla geliyorsa doğum sancısıdır çok fazla beklemeden gitmek gerekiyor hastaneye çünkü nst kontrolü yapılmalı bazen sancılar bebeği yorabiliyor bebeğin kalbi vs yavaşlıyor takibiniz yapılmalı kesinlikle o yüzden suyunuzun gelmesini beklemeyin duşunuzu alıp hazırlanın inşallah sabaha doğumunuz tamamlanır 🤲🏻 bi avazda inşallah
Mrdilan_ bilgemomy gelmesini istiyosan insallah seninde artar ne diyim ama kolay yoldan gelirse bizi mutlu eder benim canım cok yanıyo 🤣
Mrdilan_ bilgemomy ee şimdi suni sancı bunun da mı zoru ben çok hafife almışım bu doğum işini pırt diye çıkartırım sanıyodum
halkatatlisi bilgemomy inşallah kendi sancınızla rahatca doğurursunuz siz de allah kolaylık versin ikinize de
Elovee Mrdilan_ ya çok gecmis olsun gercekten Allah bir nefeste kurtulmayi nasip etsin. Ne kadar gqec gelirse o kadar iyi uykusuz geceler o sancidan da zor🤭🤭