MhysaTheGreat Takılırken izleme geçmişinin görüntülebildiğini gördüm aslında hiç beklemiyordum ama bir bakayım dedim ne göreyim. Lanet gelsin sosyal medyanıza diyordu bi adam müge anlıda şu an tam olarak öyle hissediyorum
muslimeryem MhysaTheGreat bende baktım pek birşey yok olanlar içinde salonda uyuyorum 🤣🤣🤣 mutlaka çıkıyor aynı bir kişinin farklı videolar varsa bilerek bakılmıştır tabi bunlar olmaması için ilk tepkiyi vermek lazım ki yeltenmesin erkeklere güven olmaz kim ne derse desin
MhysaTheGreat [silindi] aslında çok bir şey değil de çoğu ekonomi gündem ama bir iki video var böyle komik güya kadınlar giyinmeyi unutmuş
[silindi] MhysaTheGreat biri atmış izlemiştir belki nadirse takılma biz de enteresan videolara denk geliyoruz sonuçta
MhysaTheGreat Mayalime ayarlar kısmında hareketlerin var oraya girerseniz izlenme geçmişi beğenme geçmişi vs var
MhysaTheGreat muslimeryem aynı kişi değil yok rastgele öyle sık da değil 20-25 reelste bir misal eşim zaten aktif kullanıcı değil kaydırırken çıkıyor izlemeden geçiyorum dedi :Dd makine su verince onu kaldırdım bu vesileyle öğrenmiş olduk sjnsn
MhysaTheGreat Bu arada her şer görünende var bir hayır bu vesileyle uyumamıştım çamaşır makinesi dışarı su vermiş 🥶 çamaşırı atıp yatacaktım normalde ev batmadan gördüm şükür