bettii @bennanneyim artımed sitede çoğu kişi markaya hiç güvenmemiş bende tedirgin oldum paylaşmak istedim 🥹
bettii @Gamzeee__ çok teşekkür ederim inşallah cuma günü gidicem adetim 1 gün geçsin öyle vereyim dedim 🩷
Gamzeee__ bettii en sağlıklısı elbette öyle adet geçmeden verdim 46 çıkmıştı 3 gün sonra yenidenn vermiştim 370 çıkmıştı gonlunce olsunn
Ceydaaaaaaaaaa Canım inşallah vardır ama ben bu testte hep yalancı gördüğüm için var diyemiyorum kan vermeden önce tekrar bi test yapmanı öneririm prodoctor, Predictor, laboquick, awox bu testlerden birini denersen kesin sonuç görürsün hakkında hayırlısı olsun 🫶🏻
bettii @Ceydaaaaaaaaaa evet canım tekrardan yapıp cuma günü kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırım inşallah 🫶🏻
bettii @Gamzeee__ güzel haberler alırım inşallah 🥹 bende adetten 1 gün önce bu attığım testi yaptım kanı da 1 gün sonra vermiş olucam tahmini kaç olur acaba
Gamzeee__ bettii valla bi gün önce verdim önce ama dikkat ⚠️ 46 çıktı sonrası 3-4 gün girdi girmedi 370 çıktı bi iki gün sonra ver mutlaka herkeste farklı çıkıyor değer net bi sayi diyemem yanlış olur