birthecene Arkadaşlar 2 gün önce bayıldım kustum birden ter döküp bilincim gitti.Kustuktan sonra acilde şekerim 71 çıktı hipoglisemi olabilir mi ? Yemeklerden 2 saat sonra acıkıyorum bütün gün baş dönmesi yaşıyorum hiç normal değil
birthecene Dgkfj5 tansiyonum da düşük çıktı 9-6 idi evet ama bana şeker gibi de geldi hipoglisemiden korktum araştırdım şimdi de sık sık acıkmalar baş dönmesi yaşamam yemekten sonra aşırı ağırlaşmalarım filan😒
Dgkfj5 birthecene benim de Tansıyonum düşüyordu çok kusmaktan bayıldım öyle öyle oluyordum baş dönmesi baygınlık hali bide kafaya takınca da çok oluyor panik atak krizi gibi
birthecene Dgkfj5 bende de sürekli baş dönmesi var acaip derecede bayılma hissi var tansiyon da mı olabilir
birthecene Dgkfj5 şu aralar da zaten aşırı stresliyim tiroid hastasıyım normalde de ama bu nedir ben anlamadım fenalasştım bembeyaz olmuş suratım soğuk ter basıp bayıldım en son işte o günden beri korkuyorum
Dgkfj5 birthecene benim Tansıyonum düşünce öyle oluyordu baygınlık hali baş dönmesi hala da oluyor tek başıma bir yere gidemiyorum bide aç kalma kussan bile üstüne ye
Dgkfj5 birthecene bende öyle bayıldım bir kere işte korktum evden ne zaman çıksam baygınlık hali baş dönmesi oluyor panik atak stresten
birthecene Dgkfj5 kaç haftalık hamilesin canım Allah yardımcın olsun bende de hep var o hal baş dönmesi sersemlik bunla yaşamak çok zorrre offf 🫤