Burcuctn Dilekerdgnn ikili teste başka doktora gtmiştim oda net söyleyemem snra doğru çıkcaz tahmin yaparım demişti 14/03de doktoruma gtcem inşaallah ozaman öğrenicem dhada bi haftadan fazla var 😊
Asiacr Ben de agustos annesiyim insallah 14+3 um..14 de cinsiyeti ogrenemedim. 15 de doktorum yeniden gel dedi. Cok sukur iyi gidiyor. Normal dogum olursa 29 agustos sezeryan olursa 17 18 gibi tahminim. Burun kemigi ve ense kalinligi iyi cikti bebim bebegimin. 2 li 3 lu 4 lu seker yuklemesi yaptirmayacagim. Insallah rabbim hepimizin yavrularini saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip eder. Tum agustos annelerine selam olsun
Asiacr Series26 uktrasonda gormesem hamileyim demem diye bir benim saniyordum. Demek ki sende varmissin. Saglikla al kucagina insallah
Tarana Asiacr ben de hiç hamiıe gibi değiıim)15+4 de olmama rağmen)Bazen doktor acaba başka bebeği falan mı gösteriyor diye düsündüyüm de oluyor)
Asiacr Series26 benim de 4 gun var zaman gecmiyor. Bugun gideyim dedim doktor gorgusuz demesin diye cekindim gitmedim
Series26 Asiacr bende yeni gittim sürekli geliyosun demesin diye bekliyorum 😂 hani bi sıkıntımda yok bahane etsem 🤷🏼♀️ Gerçi çok şükür insanlar neler çekiyo biz çok rahatız hamilelikte inşallah doğuncada öyle olurlar ☺️☺️☺️
DlstM Bndee inşAllah ağustosun 20 si gösteriyı ama belli olmaz öncede olur Allahın izniyle sağ sağlm doğsunda
butterfly4 @Dilekerdgnn benim de Doğum 26 Ağustos görünüyor, cinsiyeti henüz öğrenemedim, yarın randevum var inşallah saklamaz kendini ya çok merak ediyoruuuuummm
Dilekerdgnn butterfly4 benimki utangaç çıktı halbuki anası babası öyle değil ya 🙈😂😂 alimden zalim zalimdende alim demişler doğru laf 😂😂
Smyym Dilekerdgnn 10 agustos tan sonra her an doğum kızım temmuz du oğlum agıstos 15 hftalıkda yuzde yüz erkek dedı dokurum kaç haftalıksınız il gozukmedı
Asiacr Series26 bence biz rahatliktan bu haldeyiz herhalde:) saka bir yana hep boyle gitsin insallahh