Busrabbygt feyzaaa vücut kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş normal, yalancı sancılar ama dikkat et eğer düzenli sancı giriyorsa belli bi dakikalar içinde kasılma varsa o zaman doktora gidebilirsin. Rahim iyice büyüdü bebek baskı yapıyo o yüzden
Kubra_2646 feyzaaa dikkkat edin benim de iki gün böyle oldu sonra gerçek sancılarım başladı ertesi gün doğum yaptım
Zumra-nur46p Bende 36 haftalık hamileyim aynı şekilde bende de regl sancısı gibi sancı var özellikle yürürken çok oluyo zor yürüyorum kırk açıkçası
feyzaaa mozen aynıyım😞 Bugün 35+5 nstde sancı çıktı doktor harın tekrar çağırdı bakalım ne olacak hayırlısı
mozen Kubra_2646 tam belirtilerinizi sayabilir misiniz ben birkaç gündür ishal olarak geçiriyorum ki normalde gebeliğin boyunca kabızdım ve inanılmaz sırt ağrım oluyor. Adet olacakmışım gibi bir sancı da başlayınca endişelendim açıkçası
mozen feyzaaa yani ben de bugün gittim nst’de sancı yok dedi doktor inşallah sizin de erken doğum olmaz sağlıkla gelir🤍
baloglu feyzaaa merhaba doğum yaptınız mı acaba ben de 35+6yım karnım nelim bacaklarım regl sancısı gibi ağrıyor
Obaharzz Benim de bacak arama giriyor böyle siyatik ağrı bebek hareket ettikçe iyice böyle ağrıyor belim ağrıyor makat ağrıyor