goknurg merhabalar, ilk kez yaziyorum buraya. biraz dertleşmek istedim. 29 haftalık gebegim son günlerde de aşırı gerginim. sürekli nasıl doğuracağım nasıl olacak, bebeğe alışabilecek miyim, sütüm gelecek mi bunları düşünüyorum.
0Berfin0 goknurg ben de 35 haftalığım içim bi tuhaf ne olacak nasıl olacak. Bence hepimiz bu psikolojiye giriyoruzdur
bebeklerim__ goknurg akışına bırak. Hamileliğin tadını çıkart. Sutun de gelir hayırlısıyla da doğurursun bak burda kimler kimler doğuruyor. Tedirgin etme kendini 💞
Aytugg goknurg 8 aylık anneyim endişeni çok iyi anlıyorum ama şimdi olsa o zamanların daha çok tadını çıkarırdım anı yaşardım daha pozitif olurdum diye düşünüyorum herşey olması gerektiği gibi olacak kendini rahatlat bebeğinle konuş bol bol dua et sağlıcakla gelsin🥰
Mrv-ElfAda goknurg Merhabalar eğerki ciddi bi sağlık sorununuz filan da yoksa hiç korkmayın allahın izniyle geçer gider süreç. Benim şuan tansiyon sorunum var. 5 gün hastahanede yattım çıktım. 35 haftalığız şuan ikizlere gebeyim. Ben de korkuyorum 37 hafta oldukları gün alacaklarını söyledi doktorum. İkinci gebeliğin ilk gebeliğimde böyle korkmuyordum. Rabbim neyi nasip ederse o olur ama inşallah çocuklarımıza bağışlar Rabbim süreci sağ Salim atlatırız bebişlerimizle🤲 Dua etmek lazım bol bol🌸
Aytugg goknurg birdee bebekler herşeyi hissediyor ve anlıyor ne kadar rahat ve pozitif olursanız o kadar güzel bir süreç olur size dua edicem ♥️