hm_371 Daha önce de sormuştum ama çok kafam karıştı İnci Sare ismi nasıl herkes bişey dedi eşimde istersen değiştir dedi süs vs de yaptırdım 40 haftalık oldum sabaj aksam dogurucam kararsız kaldım ya napsam
umynurr hm_371 cnm cok guzel bi isim insanlarin ne dedigine niye bakiyorsun icine sindiyse sorun yok ismiyle buyusun inci gbi eşsiz ve hayatida inciler kadar parlak ve guzel.olsun
minikari hm_371 çok güzel isim ben de kızıma inci ismini koycam yanına ek isimle 😍 sareyle de uyumlu olmuş ☺️ kimseyi dinlemeyin kimseye bi şey begendiremezsiniz önemli olan sizin içinize sinmesi
gebesbiranne hm_371 kimin ne dediği umrunuzda olmasın o şunu dedi bu bunu dedilerle iş olmaz son zamanlarındasın bunları düşünme bile eğer sen ve eşin memnunsanız kimseyi ilgilendirmez insanlar biryerden sonra alışıcak
handan3958 hm_371 bence çok güzel değiştirme bende Defne sare koyacağım iki ismide çok beğeniyorum sağlıkla gelsinler 🥰
Civcivim33 hm_371 çok hoş duruyor naif bir prenses ismi gibi kızımın adı Ezgi Sare Sare adının bir diğer anlamı prenses demekmiş 🥰
suragungor hm_371 icinize sindiyse cevrenizdeki insanlar yuzunden acaba mi demeyin kalbinizin sesini dinleyin inci sare gayet guzel naif bir isim olmus adiyla yasasin saglikla gelsin prenses 🩷
sfdasci Kesinlikle bir anne adayı olarak yaşadığınız hayata göre hangi ismi size daha huzurlu ve hoş geliyorsa onu bebeğinize koymalısınız, ayrıca inci sare ismi de çok yakışacak kızınıza eminim şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim 😍
Havin49_ hm_371 çok güzle bi isim bence insanlara bakarsan hiçbir isimi beğenmezsin inci de sare de çok güzel isimler zaten Herşeyi de yapmışsın ve bu zaman a aladan inci sare diye sevmişsin
Beyzanur12 hm_371 çok güzel ben inci ismini çok beğeniyorum ama eşim istemediği için koymadık. Sare koyduk biz de 🥲