Ceyceya Huzur55 merhaba benim de bu şekildeydi 9 haftalık gebeyim bence bir kan testi yaptırmakta fayda var ☺️❤️
Alyamerve Huzur55 aklınızda bulundun saglık ocagındaki sonuclarıda ınternnetyen bakabılıyorsunuz ama danısmana ben netten bakacam spnucuma demenız lazmdı bı kod verıyor sana oradan bakıyorsun ben hep oyle balıyorum
Burcu_34 Canım hayırlı olsun şimdiden Rabbim kucağına almayı da nasip etsin çünkü bnmkisi de aynen böyleydi 🥰 kan testi yaptır daha sonrasında büyük ihtimal beta değerin yükselmiş mi diye 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmanı isteyeceklerdir.
Gamzebyr Huzur55 bende de böyle çıktı erken gebelikse ondan öyle çıkıyor canım kan ver kesin çıkar :)
Taneminci Huzur55 benimde aynen bu şekildeydi hatta belki daha silik adetimde gecikmişti bir kaç gün 11 haftalığız şuan dualarımdasın 🥰
Huzur55 Kızlar inanın o kadar kafam karışıkki. 4 senedir bekliyorum ben. 1 düştüğüm var. Valla o ikinci çizgiyi çıplak gözle ben ve eşim gördük. Ama size fotoğraf çektiğimde görünmüyordu. Sonra burdan Bi arkadaşım siyah beyaz yap daha güzel çıkar dedi bende öyle yaptım. Ne güzel bi yer burası yaaa.