Çok şükür bende doğum hikayemi yazıyorum 🌸
Doktorum bugün için randevu vermişti sabah 7 de hastanede olmam söylendi 6 buçuk gibi giriş yaptım ve beni odaya aldılar nst felan bağlandı işte idrar kan alındı beklemeye başladım biraz stres vardı tabi ☺️ doktorlar hemşireler çok tatlı ve ilgililerdi saat 8:20 gibi ameliyata alınmak için odadan çıkarıldım ameliyathaneye girdiğimde de çok tatlı bir ekip karşıladı beni ve anestezi türünü sordular bende spinal olmak istediğimi söyledim ilk sezaryenim geneldi bu sefer doğum anına şahitlik etmek istedim ve hazırlıklar başladı tabi çok soğuk olduğu için baya bi titredim 🥶 spinal için baya kambur bir şekilde oturttular beni önümde bi hemşire daha vardı ellerimi tuttu sağolsun beklediğim kadar acıtmadı belden vurdukları iğne sonrasında yatırdılar ve bi 5 dk sonrası uyuşmaya başladım ve ekip geldi anestezi doktorum sürekli başımdaydı çok tatlı biriydi her detayı söyledi bana şuan başladılar birazdan bebeğin çıkacak vs. Zaten başladılar demesiyle bebeğin çıkması çok kısa sürdü hemen temizleyip yanağıma getirdiler sıcacıktı ve çok güzeldi 🥹 sonrası biraz uzun sürdü ve biraz zorlandım ama dayanılmayacak bir durum değildi mide bulantısı ve çarpıntı yaşadım söyledim hemen müdahale ettiler zaten bi yarım saatte kapama işlemi sürdü ve ben çıktım normal odaya şuan bebeğim yanımda çok şükür ve ikimizde çok iyiyiz elhamdulillah darısı siz bekleyen annelerime olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz cevaplabilirim🌸