Seyda06 Flzz bende 25 hastalığım. Yeni başladı bende de. gece yatarken kasılıyor geriyorum resmen kendi kendimi ayaklarimi .Magnezyum verdi doktor bugün başlıcam bakalım .
Gzddgd Cok ayakta kalmayin gun icinde yorulunca artiyor stress artiriyor bukmeyin otururken buda artiriyor
gayecee Flzz cildiniz de kuruma oldu mu? Bnm ağrıyla birlikte çok kurumuştu nemlendirici sürüp masaj yapınca düzeldi İnş sizinde geçer
Beyazlale Ah canimmm bende hamilelikten oncede vardi suanda cok daha fazla artti. Gece donuyorum oteye donuyorum beriye gecmiyor anca yorgandan disari ayagimi cikarinca yani sogukta kendine geliyor. Hamilelikten sonra tedavimi yaptiricam magnezyum eksikliginden kaynaklaniyor genelde
Flzz Beyazlale magnezyum vermedi doktrm bana hatta sadece vinelac diye bi ilaç vermişti hala onu kullnıyorm 🤷♀️
Flzz gayecee cildim hep kuru benim masajda yapsam gecmiyo 29+4 günlük hamileyim daha cook zaman var herlde hiç uyuyamcm🤦♀️
Kahramanlar Eşimde öyle yatakta önce o uyusun da yatak sallanmasın istiyorum bazen çareyi bilmiyorum insnki