tazenne Bütçem durumum yok söylemesi ayıp. Magosit kullanıyom. Devletin ilacı. Ama işe yaramıyor. Felaket bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum. Oturamıyom oturunca kalkamıyom. Yolun gidemiyorum. Artık ölecem ağrıdan. 😭😭😭😭😭
meyra0608 Sizdenbirii1 öncesinde de nutraxin complex magnezyum kullanıyordum ona devam ettim çok memnunum. Hatta içinde b6 vitamini olduğu için de mide bulantımı da önlediğini düşünüyorum
demirrleydi_ Sizdenbirii1 ben magnorm kullandım doktorum senin gibi magosit vermişti hiç etkisi yoktu abim doktor onu aradım işte hangisini kullansam iyi gelir diye kesinlikle magnorm kullan dedi gerçekten baya etki ediyo rahat uyuyorum bel ağrım çok olmadı ve huzursuz bacak sendromu var bende onuda hafifletti
demirrleydi_ Sizdenbirii1 suda çözünen canım effervesan tablet olan magnorm reçeteye tabi olmadığı için genelde doktorlar magosit yazıyor hem gramı düşük hemde içeriği farklı
Sizdenbirii1 demirrleydi_ o yüzden hiç bi işe yaramıyor ya bende boşvboş iciyorum ama gram fayda etmedi
demirrleydi_ Sizdenbirii1 evet bende öyle yaptım bir kutu bitmek üzereydi ama ne ağrım azalıyodu nede uykularım düzene giriyordu hemen değiştirdim
tahamommy Sizdenbirii1 ne zamandır kullanıyosunuz magnezyum hemen etki eden bişey değil en az 1 hafta 10 gün süresi olması lazım bende ocean kullandım 15. Haftadan 35. Haftaya kadar çok şükür hiç bişey olmadı kramp girdiği günlerde 2 tane kullanıyordum
Sizdenbirii1 Ciceklerisever aldım canım bundan da günde bi defa mı alıyosun sen 2 mi eczacı bi dedi ama
Ciceklerisever Sizdenbirii1 gunde 1 tane aksam yatmadan bir saat once iciyorum canim bana oyle demisti eczacim.
juli_naz Sizdenbirii1 Ben kaslar için olan Magnesium Verla® N Dragées kullanıyorum ve çok memnunum .. bazen yatmadan almaya unutuyorum ve aşırı tutulma oluyor bacaklarımda.. aldığım zaman böyle bir sorunum olmuyor