Meryemhifa Kızlar 33 haftalık hamileyim ve bebegin çok çok aşağıda böyle oturunca uzanınca batıyo düşecek gibi acaba bu erken dogumami isaret gobegimin çok çok aşağısında hissediyorum
Mehtapsato Meryemhifa kuzum benim 32 de oyle idi doktor surekli dinlen dedi is falan yapma dedi hatta oyleki azicik yurusem rahimle birlikte bebek dusucek gibi hissediyodum doktorun dedini yapip yattim simdi yukarda ve inslh donmemistir yarin kontrolum var
Nurayse Meryemhifa bendr oleyim ole ole 38 haftaya geldim hareket edince cikicak gibi saniom ama uzaninca biraz gecio bolca dinlen
Samed Basi Asagda ondan bende o haftalarda indirdi basi aşağı sikdi36hf öyle Insallah dönmez bundan sonra
Meryemhifa Mehtapsato ama bu 2 aydır l bende böyle en son 26 haftalıkti.gittim erken.dogum riski var bolca dinlen dedi dinlenmedim hergun 5 kat inip çıkıyorum kursa gidiyorum ve bebek gerçekten çok aşağıda haftaya gidicem. Eğer ters dönerse tehlikeli mi
Mehtapsato Meryemhifa tehlikeli degil sezeryan yapiliyo canim ama suan dinlenmen cok onemli bende sirf yol cekmemek icin 32 den beri gitmiyodum bugun gitcem