esrashnn01 Miniminiminnos kıvılcım hocayla hiç görüşmem olmadı Hülya hocanın takibindeyim harika bir doktor
senemmmmmmmmm her hoca çok iyi ama kıvılcım hocanın enerjisi güler yüzlülüğü ve ilgisi harika bebeğimi öğrendim öğreneli Kıvılcım hocayla devam ediyoruz😇
DenizAda_ Miniminiminnos arkadaşım kıvılcım hiç iyi şeyler yaşamadı mesaj da bir şey sormuş ilacı nasıl kullanabilirim gibi sabah akşam mu tek doz mu diye kızı terslemiş falan hiç iyi elektrik alamadı hemen değiştirdi doktorunu
hamisanneeee bende kıvılcım Bektaşa gidiyorum mesajda soru sorunca hemen dönüyor bir kaç aydır onunlayım çok şükür şimdi memnunum inşallah doğumumda da memnun kalırım
nazire_uzun DenizAda_ yoğun oluyorlar ya bir de istediğin tarihe randevu alabilmen için on, on iki gün falan önce araman lazım bulunmuyor randevu
hamisanneeee DenizAda_ hayır hiç sıra beklemiyorum ve erkenden değil gideceğim hafta randevu alıyorum çok rahat ama algomede gitmiştim iki kere devlete gitseydim daha iyiydi beklemekten stresten kramplar girmişti karnıma ama şuan çok memnunum güzel yalıdan inşallah doğumda da çok memnun kalarak ayrılırım amin
bahar_akdg emsgn DenizAda_ hamisanneeee DenizAda_ Kızlar bende güzelyalı hastanesi Hülya hoca takipteyim gayet memnunum 14 haftalık hamileyim doğumuna kadar zam gelir dedi acaba şimdiden anlaşmamı yapabilir miyim
DenizAda_ hamisanneeee bazı hastaneler cidden çok bekletiyor.doktor yoğunluğuna göre değişiyordur tabi
DenizAda_ bahar_akdg aslında yapıyor diye duydum ama hiç konuşmadım bu konuyu doğuma kadar sabitleyebiliyorlar fiyatı bir görüşün hastane ile