Kuzeyinannesiiii Nasilsiniz kizlar🙈 kac haftaliksiniz sizde hemen zaman gecip bebislerinize kabusmak istiyormusunuz🙏👼
Mia88 Kuzeyinannesiiii 25+3 üz bizde ikizlerimle zaman akıp gitsin istiyorum aksine hiç geçmiyor,eşimle uyumayı özledim birde uykum gelsin diye gözlerimi yormaya uğraşıyorum sürekli post okuyarak 😂😂 senin kaçıncı haftan ?
meleklerim3757 Kuzeyinannesiiii 9gün sonra paşam kollarımdaa inşallah dua edin kızlar herşey yolunda gecsin 🤗
Sonkayalar Kuzeyinannesiiii 34+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim bir kızım bir oglum olucak Allah nasıp ederse dogumum yakın 36 ya kadar gelmezlerse doktorumız gun verecek arrık hıc uyuyamıyorum yuruyemıyorum agrılarla basım dertte 🐣🐣🤗
Fasulyeveannesiii Ben 9 haftalığım bütün büyüme kadar hiç bir sorun yoktu şimdi miğdem yanmaya başladı bulantı geldi eşim de komik oyun oyna diyor düşünme bence diyor sanki elimde
Kuzeyinannesiiii Sonkayalar allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim gayirlisiyla insallah🙈🙏
Sevdaninmucizesi Kuzeyinannesiiii 19+1 im hiç iyi değilim bugün aslında hamilelik şu ana kdr çok rahat geçti ne kusma ve bulantı ne ağrı olmadı pek ama bugün afedersin basur vardı bende o azdı oturamıyorum üstüne ağrı yapıyor sürekli 😥 sen nasılsın canım
Kuzeyinannesiiii Sevdaninmucizesi doktora soylemedin mi canim🤔 benkmde guz gidiyor artik kavusmak istiyorun😍😍
Zeytinusss Kuzeyinannesiiii kızlar bende 20+4 olduk ❤ bugün çok dertlyim sol kasığım da ağrı var sabahtan beri ara ara sizlatiyor sizce normal midir 😭
Kuzeyinannesiiii Zeytinusss bendede bazen oluyordu ama cocuk buyudugu icin okuyor demislerdi sen yinede doktoruna dor bence canim 🤗