pinarciftci merhaba arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim ve 3 haftadır dayanılmaz bir bulantı yaşıyorum.doktor 2 tane ilac verdi ilki premasis o gecirmezse zofran ama ikiside fayda etmedi.😢 Ve artık gercekten dayanamıyorum psikolojim olumsuz etkilendi umutsuzluk yaşıyorum gecmiyor bir türlü..Lütfen yaşadıllarımı yaşayan varsa yazabilirmi acaba ne kadar sürecek bu
aesma pinarciftci aynı durumdayım..premesis plus verdi banada doktor ama pek fayda etmedi daha kötü yaptı sanki,bıraktım kullanmayı 🙁 bide ben çalışyrm cok zor geçiyor, 9. haftamdayım ilk haftalara göre azaldı ama bulantılarım.
Denizim pinarciftci canim 11.haftada azaldi,14.haftada gecti gibi oldu yemek yemeye basladim,18.haftadayim hala bulanti hapi iciyorum,birakirsam kusmaya basliyorum😓,umarim senin hemen gecer,cekmeyen anlamaz gercekten cok zor,Allah yardimcimiz olsun🙏🏻
Ilknur911 pinarciftci Benim 4 ay öyle devam etti ilaç kullanmadım güvenmediğim için öyle atlattım sende dayan canım tuzlu kraker flan yiyebilirsin
pinarciftci aesma teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.kime söylesem şaşırıyor bu kadar kötü geçmesine yalnız değilmişim demekki.. premesis beni de daha kötü yaptı bende bıraktım.folik asit de almıyorum artık.umarım 9.haftada benimde biraz azalır..
Deletedmom05 Canım bende 8.haftada başlamıştı 13 de bitti çok şükür 😑 aslında ilaçlar bile fayda etmiyOor. ALLAH kolaylık versin
pinarciftci Deletedmom05 çok teşekkür ederim cevap ve destek için🙏 eyvah eyvah umarım 13. haftaya kadar sürmez ..
Aliirem pinarciftci zofran bulantı hapını bende kullandım ancak o fayda ettı bana ama lutfen folık asıtı bırakmayın o onemlı bı hap bebegın ıcın. Ben ılk uc ay agladım bulantı yuzunden benım bulantım 4.ayda tamamen yok oldu eve bucaga gıremez olmustum kokudan bulantıdan ama gecıyor hersey dedıgım gıbı o bulantı hapını kullan ancak o fayda edıor
Betulby Benimde 6. Haftada başladı 11. Haftadayım hala artarak devam ediyor 😔 çıkarmasam bile sürekli çıkarıcak gibiyim😔 Allah yardımcımız olsun ben dramamıne die bir ilaç kullanıyorum o hiç değilse çıkarmamı önlüyor ama bulantı tam gaz devam😊
pinarciftci Betulby çok tesekkürler cevap için🙏 allah sizin de yardımcınız olsun ..ben de nadiren çıkarıyorum ama bulantı 24 saat geçmiyor😟 bu nasıl bişey anlamadım.umarım sonuna kadar böyle devam etmez.çok çaresizim
pinarciftci Denizim çok tesekkür ederim cevabın icin🙏 inanamıyorum allah yardımcın olsun.gercekten yasamayan bilemez bir arkadaşım 11. haftasında hicbirseyi yok . insanlar psikolojiktir fln diye hafife alıyor.gercekten çok zor
pinarciftci Aliirem aynen öyle bende her seyden tiksindim hergun ağlıyorum.çok olumsuz duygular içindeyim endiseleniyorum bu sekildeyken bebegimi bile dusünemiyorum😢 çok tesekkürler cevap için .folik asit daha kötü yapiyor diye bıraktım ama gece yatarken içeyim o zaman..off benim daha 2 ayım var 4. aya olsun geçsinde 4. ayda geçsin razıyım
pinarciftci Ilknur911 çok tesekkur ederim zaten kraker leblebi ne duyduysam yaptım.insallah benimde 4. ayda geçer😢
Hsnoya 12.haftadayim 6.haftada başladı halen devam ediyor berbat bişey ilaç da kullanmıyorum çıkarmıyorum ama daha beter ogurmekten öldüm bittim şu an bile bulanıyor açken hele hemen bişey yemem gerekiyor ne zaman geçecek bilmiyorum
Aliirem pinarciftci gecer canım uzulme senı cok ıyı anlıyorum ama bebegı de dusunme o kendını bı sekılde kurtarıyor uc ay zaten senden beslenmıyor kafana onu takma . Sadece zamana ıhtıyacın var hersey duzelcek
Balcanli pinarciftci benim de 8de başlayıp 16 17de falan bitmişti. Dramamine hap kullandım. İlacınızı yataktan kaşlmadan alın. Yani ilacı alıp en az yarım saat kadar sabit kalın yatmaya devam edin midenizi yatıştıracaktır. Ve yine yataktan kalkmadan kraker bisküvi galete gibi mide suyunu çekecek şeyler atıştırın az da olsa. Bulantı kesilmese de farkedilir oranda azalıyor. Çok zorlu bi süreç. Dilerim sizinki çabuk geçer 😊
Dugmeveannesi_ Balcanlioluyor canım ben şuan 18+5 haftaligim benimde senin haftandayken oluyordu sonra sağ kasığımda çok ağrı oluyordu hatta çocuğun ordan çıkacağını düşünüyordum onkadar siddetliydi. Yani çok normal korkma