merveee009 8 Ekim’de çatlatma iğnesi vurdum. Bugün beta için kan verdim 6.95 çıktı. Beklemeli miyim? Ayrıca progestan ve coraspin kullanıyordum iğne vurduğum günden beri. Bırakmalı mıyım devam etmeli miyim?
gozdenur06 merveee009 iğne konusunda bir bilgim yok ama beta 5 üstüyse pozitif sayılıyo iki güne bir kan verip artışı takip etmelisin canım
Kelebekkkk34 merveee009 gebelik var canım gözün aydınn 🥰 sağlıkla ilerlesin inşallah 2 gün sonra tekrar kan ver
fatmanurgenc merveee009 canım 2 gün bekleyip tekrar kan ver çünkü çok başındasın 5 üstü pozitif ama tam sınırdasın şu an da progestan sonrası içinde kullanılan bişey zaten ama coraspin için bişey diyemiyorum
Cekonomiiisstt merveee009 bende 9 ile öğrendim canım iğneyle hamile kaldım takip et düzenli artış çok önemli 🌸 bende aynı ilaçları kullandım doktorun bırak demediği sürece kullanmaya devam et. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebişiniz 🐣
merveee009 Cekonomiiisstt Bana negatif dediler telefonla iletişime geçmiştim. Unuttum ilaçları sormayı o yüzden çok tereddüt içindeyim