Merhabalar geçen hafta çarşamba günü kırmızı kan şeklinde bir kerelik kanama yaşadım acilen doktoruma gittim doktor rahimde hiçbir şekilde kanama yok bebek iyi gayet dedi olabilir kanama dedi sen bir hafta yat dinlen dedi haftaya tekrar gel dedi prog Están 200 milim fitil başladık sabah akşam bugüne kadar hiçbir şey yoktu ne kahverengi leke ne kanama bugün öğleden sonra yatıyordum ve hiçbir iş yapmadım bu hafta full dinlendim bugün kırmızı şeklinde kan geldi ve çok korktum direk doktoruma tekrar gittim tekrar baktı ve hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi çok şükür ama o bu korku bana Yetti sonrasında tekrar fikrime devam etmem gerektiğini dinlenmem gerektiğini söyledi ama hiç yataktan kalkma demedi kendini strese sokma ara ara işlerini hallet ufak tefek yürü çok yormadığın sürece kendinize dedi eve geldim çok az tekrar bir geldi kanamam tuvaletimi yaparken sonra kahverengi lekeye dönüştü şimdi peçete ve sildikçe hafif hafif kahverengi leke geliyor ve bu da beni tedirgin ediyor ama çok şükür ki bebeğim iyi Allahın izniyle bugünlerde geçecektir inşallah herkesin yaşadığı şeyler benimde 9 hafta 3 gün bugün allahım herkesin şifasını versin ben birazda stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum