Aysegolcuk Beyzagzn gönderdiğim linki oku istersen pekmez sağlıklı diye yaziyor günde 2 kaşık pekmez yeterlidir içinde vitaminler var
Beyzagzn Aysegolcuk canim benim diyetisyen pekmez kesinlikle yasak seker varsa yoksa da gunde 1 kasik dedi yarim cay bardagi pekmez ile sekeri olan bir gebenin sagligini riske atarsin burada bu sekilde tavsiye vermemelisin bence... Kendin uygulayabilirsin ama seker testi yaptirmayan gizli sekeri olan gebelerimiz etkilenmesin pekmez 1 tatli kasigi fazlasi zarar...
Aysegolcuk Beyzagzn kurban olduğum Allahimin verdiği zararı olmaz tabi aşırı derecede yenmez “ Gebelik sürecince alacağınız 2 çay kaşığı pekmez günlük demir, kalsiyum, magnezyum, bakır ve potasyum miktarının yüzde 10'unu karşılamaya yetmektedir.”
Beyzagzn Aysegolcuk yarim cay bardagi 2 cay kasigi mi ediyor git mutfaga iki cay kasigini cay bardagina doldur bakalim cahilce bilgi verme kimseye herkesin sagligi akli kendine gebelik sekeri cikan onca hamile varken burda konusma vebal alma
Beyzagzn Aysegolcuk sen diyosun ya hanimefendi :D tavsiye veriyorsan ic diyorsun demek zorlamiyorsun o baska karatay gibi cahil cahil konusma hadi iyi aksamlar
kcolgecen GlZngin Bir kutu gyno ferri bitiren simdi decavit ama bir içiyorum 2 gün 3 gün içmiyorum düzensiz hep 32. Haftadayım
GlZngin Aysegolcuk pekmez şeker içerdiği için kilo aldırıyor bebeğe , Demir açısından çok ta yüksek değerler içermiyor. O yüzden haftası geride kalan bir bebek değilse gereksiz kilo alınmasından kaçınılmalı
Popmum 31+2deyiz bir oğlum olacak. Cumartesi günü randevumda 1500 gram ve 40 cm çıktı. Yanakları büyük gibi ama kibar bir bebek olacak sanırım
Beyzagzn Essraa2 50 kuru kayisi 50hurma 1 cay bardagi pekmez bu karisim efsane olur Allahin nimetleri yiyelim zarari olmaz :D
Burjucan Ftskoc son kontrolde kafa 2 hafta önden gidiyor ama takılmıyorum ona çünkü çocuklarda gelişim baştan ayağa şeklinde olduğu için kafanın önden gitmesi normal boy da önden gidiyor ama karın çevresi geriden geliyor