edabolukbasi3- son zamanlarda hipp mama kullanıp şikayet yaşayan oldu mu renginde kokusunda şikayet var sitesinde bir çok şikayetle karşılaştım hipp mamaya geçmeyi düşünüyordum
zynpknt edabolukbasi3- bazı kutular daha koyu renk çıkıyor ama gaz kusma vs ekstra etki etmiyor bize ama gerçekten ben stok yapmıştım her kutunun rengi farklı yani içindeki mamanın
dilaraacet edabolukbasi3- ben oğlum doğduğundan beri kullanıyorum hipp mama yı onu da eşim çok araştırmıştı organik diye içimize sinmişti ben öyle bişeyle hiç karşılaşmadım oğlum 11 aylık halen daha kullanıyorum hiçbir kötü sonucuyla karşılaşmadım
edabolukbasi3- Hatice-6868 ben kullanmadım geçmeyi düşünüyordum ama şikayet var sitesinde çok şikayet var rengi kokusu değişik topak topak olmuş kullananların çocukları kusmuş falan
zynpknt edabolukbasi3- üretimle ilgili bişeydir diye düşünüyorum ama küçükken bikere 800 gr almıştım normalde hep küçük alıyordum o kabız yapmıştı şuan 5 ay 10 günlük 800-350 karışık kullanıyorum şükür etkilemiyo
tahamommy edabolukbasi3- ben sürekli değil ama günde 100 ml kadar falan kullanıyorum ama bi sıkıntı yaşamadım