cikos bebeğimin doğumuna ailelerimiz gelemeyecek, biz de doğumdan bir hafta sonra yanlarına gitmeyi düşünüyoruz 10-11 saatlik yolumuz var molalar dahil. sizce sorun olur mu neler yapmam gerekir?
Deletedmom_8793 cikos bende annemde doğum yapıp 1 hafta sonra dönmeyi düşünüyorum ama kızım 33 aylık olacak ve bebekte çok küçük nasıl olur bilmiyorum 10 saatlik yolda
Daisyy000 cikos biz de doğumdan bir hafta sonra yanlarına gitmeyi düşünüyoruz Nedeeen 🤭 Doğumdan sonra benim için en konforlu alan evimdi o yüzden soruyorum😬
cikos Daisyy000 konteyner kentte kalıyoruz dolayısıyla konfordan söz edemeyeceğim😅 hem de ailemiz bebeği görsün istiyoruz ya tamamen bundan dolayı
mrs_mert cikos kızım 20 günlükken eşimin memleketine yaklaşık 1 aylıkken de evimize gitmiştik. İlk yolumuz 3-3,5 saat ikincisi biraz daha uzundu 6 saat falan. Bi sıkıntı yaşadığımızı hatırlamıyorum zaten genel anlamda uyudukları için ☺️
adatuna cikos bebek çok küçük bence zorunda değilseniz hiç gerek yok :( 11 saat otokoltuk da yazık olur