Baby2- Kızlar 12+3 haftalık hamileyim genellikle geceleri veya sabahları yan yattığımda karnımda bazen titreme gibi içimde bir kıpırtı hissediyorum bu ikinci gebeliğim sizce bebek midir 😍😍
sakaryamm54 Baby2- Bence çok erken ama bilemedim ben ikinci gebeliğimde ilk 17 haftalıkken hissetmiştim şimdi üçüncü gebelik daha 6 haftalık bisey diyemiyorum 😊
ylnydgd Baby2- gazdır o :) 12 de çok minik daha en erken 17 civarı diyor doktorlar. İlk gebelikte tarih daha ileri kayıyor. 19+5 te hissettim ben
kubos_ Baby2- ben ilk 18.haftada çok minik hissetmeye başladım bebek mi değil mi emin bile olamamıştm 21.haftada tam olarak hissettim şimdi 35.haftadayız yerinde durmuyor 😂
Deletedmom_8793 Baby2- benimde ikinci gebeliğim 12+5 de baloncuk patlatmasi gibi hissetmeye başladım ve gaz olmadığına gayet eminim
Baby2- sakaryamm54 bende ilk gebeliğim de 18 de çok net hissettim hatta tekmeleri karnımın dışından bile elimizle hissedebiliyorduk🥰 İkinci gebelik lerde daha erken hissedilir diyorlar da kimisi bu haftalarda seğirme olarak hissettiğini söylüyor merak ettim doğrusu😍
BlcSongullllllllll Benim ilk gebeliğin ben kızımın ilk hareketlerini 22. Haftada hissettim biraz geç kaldı benim kızım 😅