Cerensolmaz Cekonomiiisstt Yaaa gerçekten mi çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥹😍
uffff Cerensolmaz 10 gun sonra muhtemelen yumurtaliga bakacak, ben 1 hafta sonra gittim yumurtan catlamis bulut gibi dagiomis tarzinda bir seyler demisti sonuc icin 14 gun sonra kan vericem pazartesi ins
Cerensolmaz uffff Aaa öyle mi ben kanla bakacak gebelik var mı yok mu sanıyordum aslında benim arkadaşta yaptırmış ama onun 5 sene olmuş neyse doktor çağırmış kan istemiş direk bakmış acaba ne yapacak
uffff Cerensolmaz yumurtaliklara bakacaktir dedigim gibi, bende oyle oldu en azindan 10 gun kan vermek icin erken 12-14 gun arasinda djyorlar
ozgeysr Cerensolmaz adetim gecmedi henuz 29 undan sonrasini bekliyorum pcos oldugu icin pek duzenli degil sat 29 eylul 9 ekimde ovitrelle oldum varsa cikar diyolar ama gec dollenme mi acaba diyorum
Cerensolmaz ozgeysr Bende de pcos var canım benim testlerde böyle silik çizgi çıkıyor bence adetinin geçmesini bekleyip kanla öğrenmelisin