kartanesi___ Benimadimanne Regl belirtilerimle aynıydı. Kasık ağrısı, karın şişliği, göğüslerde ağrı ve beyazımsı şeffaf akıntım vardı
sudeli4 Sss1947 sadece dikkat etmemiştik olursa olur diye sonrasında kasıklarda ağrı batma göğüslerde şişlik hassasiyet derken acsba mı dedim ve dediğim gibi çıktı tabi daha kalp atışı filan duymadık 5 hafta olduk bakalm 15 gün sonra yine gideceğim
Celestial Tgucee regl döngüm 30 gündü reglden bir gün önce lekelenme yaşadım devamı gelmeyince test yapmıştım çift çizgi gördüm kan tahlilinde de 258 çıkmıştı
Beybimelisa Ben adetten 3 gün önce kan verdim negatif çıktı Adetten 1 gün önce idrar pozitif çıktı gecikmenin 3. Günü beta 194 çıkmıştı
mvlgnlr Benim bat 6 ama yumurtlamam gününe göre 3 gün geç oldu ovalayon ile şuan kaşık batmam ve 2 gündür çok artan beyaz akıntım var ve çoğalmaya başladı yumurtlama geç olduğu için beta da varsa eğer geç mi yükselir bu durumda
Rusapolat Tgucee 28 gün adet döngüm. 4 gün önce silik çizgiyle öğrendim. Regle 1 gün kala beta baktırdım 54 çıktı 🤣🤣 şimdi 37 haftalık olduk
Rusapolat Rumusugur akıntım artmıştı birde göğüslerim çok ağrıyordu. Açıkçası birde rüyamda görmüştüm 🤣