Alya05 ayseel poşete koyup bağlıyorum direk kapıdaki çöp kovasına 😀😆🤣 Evde niye stoklicam çöp dolana kadar atacam ki. Direk poşete koy at
ebobel ayseel benim açık balkonum varsa poşete koyup ona koyuyorum evden her çıkışımızda atarız birikmez asla yoksa da kapıya poşet koyup orda bekletirim evde banyoda kokar çünkü
ayseel Alya05 evet evde dolana kadar stoklamak istemiyorum poşetleri de ayrı maliyet zaten ama sitede yaşıyoruz balkonda tutup her gün atsam diye düşünüyorum bende işte
Alya05 ayseel bizde sitede yaşıyoruz kapıcı çöpleri sabah akşam atıyor, koridora koku girmez,poşet maliyeti mi 🤔yani poşet almıyoruz ki direk market poşetine koyup atıyorum
ru_a6 ayseel Bebek bezi için ayrı çöp kovası aldım ama normal küçük bi kova tuvalet çöpü gibi düşün her akşam çöpü atıyorum özel çöp kovası almaya gerek yok bence
ayseel ru_a6 kesinlikle bencede yatak odasında bebek odasında stoklamak beni rahatsız eder açıkçası ☺️ normal birsey de işimizi görür diye düşünüp sordum hatta dolap poşeti bile kullanılır yani
ayseel Alya05 hayır korbell marka çöp kovası alırsak ekstra poşet maliyeti de ek gıda döneminde artacak daha fazla koku olduğu için o açıdan söylemiştim ☺️