saricivciv_ Aslında tam anlamıyla ev işi denilmez robot süpürge için halıları topladım ve iki kere markete gittim ama sanki karnımda sertleşme ve hafif ağrı hissediyorum bebeğe birşey olmamıştır dimi korkuyorum
Mervekaram22 saricivciv_ yok kuzum olmamış bende de ara ara öyle oluyor karnım sert sanki gaz sıkışması gibi
Rose_07 saricivciv_ Bende 15 haftalığım arada banada öyle ağrı giriyor çok hareket ettikçe. Ama ben serklajlıyım hemen ona bağlıyorum uzanıyorum. Ama dikkat edin halı falan ağır şeyler kaldırmayın bence
Havin49_ saricivciv_ bişey olmaz cnm ben oğlumda doğurana kadar temizlik de yaptım gezdim de şuan 5 aylık ikiz hamileyim yine aynı hem geziyorum hem ev işi yapıyorum büyük ihtimalle bebek kendini kasmıştır korkulacak biley yok
ayseveysel Bende 13 haftalığım dün aile hekimine ilaç yazdırmaya gittim 20 dk yürüme mesafesinde yoruldum gidip gelirken ve gelir gelmez bide yemek yap oydu buydu dünsen beri baya belim ağrıyor 😣
saricivciv_ ayseveysel yaaa geçmiş olsun inşallah geçer bebegınız de sağlıklıdır insan endişeleniyor gerçekten
saricivciv_ Rose_07 halılarım öyle çok agır degıl bide bazılarını topladım oldugu yere aslında serklajı neden oldunuz peki
Rose_07 saricivciv_ Bir önceki doğumum erken doğum oldu. Servikal yetmezlik tanısı konuldu o yüzden. İnan başından beri dikkat etmek zorundayım şöyle bir foşur foşur temizlik yapmak istiyorum ve takıntılarım da var temizlik konusunda yapamamak çok koyuyor bana😅 Aman dikkat edin kendinizi yormayın.
saricivciv_ Rose_07 yaa geçmiş olsun boşverin bebeğiniz sağlıklı olsun bende çok öyle temizlik yapmak istiyorum ama bende yapamıyorum bebeklerımizden önemli değil