mucizem2geliyor Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim 15+5 Boyu 11 cm Kilosu 125 grm Cinsiyeti kız Sizinkiler Ne Durumda 🥰
Mervekaram22 mucizem2geliyor 16+2 den selam canım hiç bir fikrim yok 🤷♀️ kaç cm kaç kilo olduğu Kasım 18 de detaylıya gireceğim cinsiyet bile beki değil 😂😂😂
Rose_07 mucizem2geliyor 15+1 geçen hafta kontrolümüzde 10cm 104gr dı. Büyümüştür 1 haftada diye düşünüyorum. Cinsiyetimiz erkek :)
urs61 mucizem2geliyor En son 14+4 haftalıkken gittim 106 gramdı kızım ama boyunu hatırlamıyorum 16+0 da kontrolüm var yanii haftaya bakalım nekadar olmuş 🥹 İnşallah güzel gelişmiştir ve sıkıntısı yoktur fındığımın ❤️❤️
mucizem2geliyor @Mervekaram22 hayırlısı olsun Canım benimki 14 haftalıkken gösterdi devlet Hastanesi’nde cinsiyeti
Elif21 Bizde 14+2 den selamlar 😊 12 haftalikken gittim en son devlet hastanesine hiç bilgi vermedi devletten hic memnun değilim bu aydan itibaren özele gitmeyi düşünüyorum 💕
mucizem2geliyor @Rose_07 bnde kuzum 9 gün önce gitmiştim 100 grmdi bugün gittim 10 gün olmadan kontrole 125 grm dedi Dr almıştır seninki de:)
mucizem2geliyor @Rose_07 2.ci gebeliğim bnm oğlum 22 aylık daha evet 14 haftadan beri arada bı pıt ediyor😀
Rose_07 mucizem2geliyor çok güzel :) sizin ikisi yakın olduğu için hemen hissedersiniz ben daha anlamlandıramadım 😅