Vrouw momonazo var,protuctor bende her zaman dogru gösterdi,hcg yuksekken bile tam pembe olmuyor,kan testi verin,50 üstü cıkar diye düşünüyorum,hayırlı olsun insallah,kan verın netleştirin.10 gün sonrada kese görmeye gidersiniz 🙏
gozdenur06 momonazo ayyyy canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al inşallah koş kan vermeye koşşşş
shawty8876 momonazo ay bence kesinlikle var yani çok sevindim sizin adınızza nasip yakın zamanda bize 🥹
emineatalayy momonazo biraz şans işi bence kaç tane farklı marka gebelik testi denedim çoğu yanlış sonuç verdi bazıları doğru veriyor kesin bir marka söylemek zor bence
momonazo bozken normalde 27-28 günde olurum am geçen ay 33 gün öldü döngüm şaştı o yüzden bilemiyorum ama 30. gündeyim
momonazo Busranur_mnts valla ben de anlamadım hala yok bir de açık kahve lekelenmem var çok az o da canımı sıktı
momonazo çok az açık kahve lekelenmem var yumurtlamadan 16 gün sonra normal midir ya? Yerleşme midir ki yoksa regl mi oluyorum anlayamadım @gozdenur06 @bozken @Suyusevmeyensusamuru
Busranur_mnts momonazo yerleşme de olabilir ama takip et artarsa koyulaşırsa kırmızı olursa adet olma ihtimali de var kanda gebelik çıkarsa doktora söyle progestan versin destek olur sağlıkocağı da yazar
gozdenur06 momonazo sen takipte kal koyulaşırsa ve artarsa adet olabilir ama gebelik çıkarsa kanda ve bu dediğim olursa o zaman doktora git canım
bozken momonazo gerçekten yerleşme kanaması da olabilir tam süreci şuan ama adete dönebilir de sonucun hala çıkmaması garip ya en azından çıksa doktoruna iletirdin