Mehtapsato Cinarasaf bence cok iyi ama bilemedim 32 de benim 2 kilo idi yarin tekrar baktircam konturolum var kac kilo oldugunu bilmiyorum bu arada suan 36+3 olduk inslh 3 olmustur
Cinarasaf Huzur20 valla hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim muzu günde 5 tane portakalı 2 tane yedim hiç kasmadim doktor yeme dedi be n yedim 😊😊😊
Sewo Cinarasaf ben 5 tane muzu 1 ayda yiyemem masallah sana valla. Benim midem sindirmiyo azıcık yemegi bile
Yenianne10 Cinarasaf gunluk 5 tane muz kabizlik sorunu yaratmadi mi canim sende bende bebek icin yiyorum gunde 1 2 tane kabizlik sorunu yasiyorum surekli ya
Cinarasaf Zeynep23 ama şöyle bişey demişti doktorum bebeğin kilo alıyor DİE sevinme bebeklerde kilo iyi bişey değil demişti
Damlayaz Benim bebeğimde kilolu doktor banada kilolu olması iyi birşey değil beklediğimiz birsey değil dedi. Doğumda solunum sıkıntı çekebiliyormuş iri bebekler bu yüzden küveze gireni duydun inşallah sağlıklı doğumlarımız olur 🙏
Hanife_ Damlayaz evet benim şekerden tombik bebeğim büyük ihtimal küveze girer dedi ciğerleri pek gelişmiyomuş böyle olunca
Cinarasaf Damlayaz 🙏amin inşallah böle giderse 5 kilo dogurursun dedi buda sağlıklı değil dedi ama bi yönden kafaya takmıyorum çünkü Rabbim den gelen herşeye boyun etmek zorundayız Rabbim bilirde yaratir😊😊
Hanife_ Cinarasaf bence iyi benimde 32de 2264grdı sevindim Dr hayır iyi değil şekerden dedi ama şekeri olmayanlarında bebekleri kilolu dedim hayır öyle bişey yok diyo adama bu uygulamayı yükle dicem 😂
Kubrakuzey Hanife_ benim yoktu oğlum 4300 gram doğdu bayağı tombaktı doktor saçmalamış şekeri olmayanlar hep küçük bebek mi doğuracakmış benim erkek kardeşim 4750 gram doğmuş anneminde şekeri yok🙄
Yenianne10 Kubrakuzey bendede aynisi oluyor ya 1 2 tane yiyorum kabizlik oluyor bide portakalda asit yapiyor nefes almakta zorlaniyorum resmen