penbe_karisi Yarın görüş günümüz 12 de 🥰😍sabirsizliklaa bekliyorum inşallah o bal suratını gösterir inşallah yanakları dolmuştur 🥹🥹🥹🥹🥹9 buçuktaydi doktor ameliyata gidecekmiş diye 12 ye aldılar
EsoMom_ penbe_karisi olsun buna da şükür sksksksk Yanakları hemen dolmaz kız benimki 33 haftada net yanakları dolmuştu 😀😀😀
EsoMom_ senem0987 en çılgın dönemleri bebişlerin :) Benim erken girdim nstye ama cuma günü gidince görücez ufaklık ne kadar buyumus :) zaman yaklaştıkça heyecan daha bi artıyor :)
EsoMom_ Beyzanrdmrci 40 haftaya kadar beklerler benim ikinci olduğu için erken gün verirler bana skskskdkd 36 da vericez gün demişti ama cuma 34+6 oluyorum o gün muayenem var kim bilir ne dicek 🥰🥰
demirrleydi_ EsoMom_ doğuma alacak beni sezaryen doğum pazartesi gittim cuma yine gel ya yatışını yapar doğuma alırım ya da bir iki gün daha beklerim dedim doğuma alacaksa 37+4 te doğum olacak
EsoMom_ busramm233142 bendeeee öyleee eşimde her an doğururum diye götürmüyor karantinaya aldı beni resmen bi de ağırlaştım çok kötü ya 😀😀😀😀
demirrleydi_ EsoMom_ ayyy nasıl olmaz kalbim ağzımda atıyor şimdi beşiği de kurdum hazırladım odayı ona göre düzenledim düzenlerken durup durup ağladım ikinci çocuk ama sanki ilk heyecan gibi 🥺 aynı bedende son birkaç gün hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum
ipekmom_ EsoMom_ 36+ 3 ten selammm, 7kasıma gün aldıkk 🥰 28ekimde son görüşümüz var bi sonrakinde kendisini göreceğiz inşallah 🥰 dünden beri ödem olmaya başladı hiç yoktu bu zamana kadar, uyumak yatmak kalkmak dönmek herşey imkansıza yakın durumda 😀