ESLEM16 EsoMom_ bugun gittim yakasına yapıştım ver ulan şu günü dedim. Dayanamadi verdi valla🤣🤣🤣 11 kasımda tam 39. Haftanın dolduğu gun geliyor kızım nasipse. Ve daha erken gelmeye niyetlenmezse😊🌸🤲🏻
EsoMom_ ESLEM16 aaaaaa benim haftalarda o günlerde olacak kansksskskd helal kız almışsın ama benim doktorum vermedi cuma çağırdı o zaman vericek sksksksk
EsoMom_ kizinaasikanne harbimiiii erkekler iri oluyor kozlar küçük oluyor benim yegenimde 2700 doğdu kız olan erkek olanda 2850 doğmuştu 37 de kızlar minnoş oluyoopr 🥰🥰
EsoMom_ kizinaasikanne hahahaha Bursa’da mı ne 6 kilo 59 cm soğan bebeği gördün müüüü ohaaa dedim kdkskdkckf
kizinaasikanne EsoMom_ hahahshs gördüm babaannem amcamın o kadar olduğunu iddia ediyor doğduğunda 😂😂😂 tabi o zaman hastanelere gitmek zor samanlıkta doğurmuş 🙈🙈
EsoMom_ kizinaasikanne önceden normalmiş hep doğumlar ula evde nasıl doğuruyorlar ayyyy düşününce korktum
kizinaasikanne EsoMom_ tabii ki diyor ki öyle yırtılmıştı ki beni hastaneye bilmem kaç saatlik yola götürdüler o arada kan kaybı falan olmuş tabii 🙄öldürmeyen Allah öldürmüyor şimdi ufak bi kanamamız olsa korkudan tir tir titriyoruz
EsoMom_ kizinaasikanne ay yyy iyi ki bu çağdayız kızzzz biz valla çıt kırıldım prensesler gibiyiz kaskskxkfdkd
kizinaasikanne EsoMom_ cidden prenses gibiyiz sadece biz değil erkeklerde prenses gibi oldular ahahahha en ufak bi kesiğe bile dayanamıyorlar artık 😂😂😂