Kukoss Hangi marka almaliyim bilemiyorum, pisik riski olmicak alerji konusunda rahat edecegim onerecegniz bir marka var mi yenidogan olarak 1 numarami oluyo onu mu alcam bide :))
hilal6565 Merhaba ben dün tomografi odasına sekreter varmı diye girip hemen çıktım tomografi çekmedim 11+5 teyim sıkıntı olurmu acaba
Kukoss hilal6565 o an cekimde hasta var ise cihaz radyasyon yayiyordur fakat hasta yoksa calisanlarda cihazla uğraşmiyosa bir sorun olmaz
hilal6565 EsoMom_ molfix iyi sleepy tahriş yapabiliyor ama sürekli aynı bezi kullanın sonra çocuklarda genital bölgede tahriş veya yanık gibi şişkinlik olabiliyor
Kukoss hilal6565 yinede siz radyoloji katinda cok dolasmayin duvar arkasina yayip yaymadigi net degil kapilar kursunlu ama duvar olmayabilir
namkol1 hilal6565 birşey olmaz korkma 6 haftalık hamileymişim bilmiyordum diş röntgenş çektirdim 9. Haftada öğrendim çok telaş yapmıştım ama birşey olmadı şuanda 15. Haftadayım
EsoMom_ Kukoss valla benimde ilk :) tek paket aldım 72 tane var içinde o yüzden 1 aldım ben gelişimine göre tekrar alırsam iki alırım sonraya dpgru ilk etapta çok kucukleeeer 🥰🥰🥰🥰
Kukoss juli_naz sleppy flan geldi ama yenidogan degil pampers baya pahaliydi ya alistigi gibi giderse maliyeti cok olur
sevdaozz Yeni doğan sleppy almayı düşünüyorum. Kullandıkça bakacağım herhangi bir sorun olmadıkça kullanmaya devam edeceğim. Yoksa molfix prima gibi markalara yöneleceğim.
Kukoss sevdaozz bende ikisi arasindayim molfix pisik konusunda biraz daha iyi geliyo duyduklarima gore de
Kukoss hilal6565 evet kesinlikle degistirmek bende istemiyorum sleppy ibb paketinden cikti ama yenidogan degil
EsoMom_ hilal6565 bende molfix premiumdan devam etmeyi düşünüyorum iki yeğenim de kullanıyor gelinimiz gayet memnun onun önerisiyle hem ıslak mendilini hemde bezini aldım molfixin ve bi kaç kişiden de duymustum
Madeinpelinn Yenidoğan da Sleepy ideal boy olarak tabiki molfix prima biraz ebatları büyük o yüzden dışarı çıkarıyor bir iki paket sleepy alın sonra molfix e geçersiniz