Uykusuzgeceler Guzel anneler 😍😍şimdi sizlere çok sık yaşadığımız bir sorundan bahsetmek istiyorum 😏maalesef göbek kısmındaki tuyler😬 bizleri oldukça etkılıyor😖 ben doktoruma tuylerimle karnımı göstermek istemiyorum 🙈🙈ve agda yapmakda istemiyorum 🤐hem yapay bir görüntü oluyor hemde 9 ay boyunca agda agda ugraşmak istemiyorum jilet zaten asla yapmak istemedıgım bir alternatif 😫😫 şimdi şöyle anlatayım ben eşimin tavsiyesi üzerine eşimin sakallarını kısalttığı ve şekil verdıgı makinayı kullanıyorum inanın ultrasona gitmeden bir gece önceden kısaltıyorum ve gidiyorum içim o kadar rahat edıyorkı anlatamam sıkıntısını hiçç görmedim farklı bir yöntem deneyin isterım eşim çocukluğundan bu yana çok afedersiniz ama koltuk altı temızşlıgını bu şekilde yapmış ve benden beyaz tenı var 😶😶 zararı gerçekten yok ben ise çalıştığım için maalesef jılet kullandım ve sonucunu söylemeye gerek bile yok😶😒😒 amacım guzel ve bir o kadar da kolay bir yöntemi sızlerle paylaşmakdı😘🤩🌸🌸 kötü yorum vs lütfen yapmayın malum annelık hormonu etkılıyor herkese kolaylıklar dilerim iyi geceler 🌸🌸
Annem Uykusuzgeceler yoo gayet de dedigin gibi , bende aynisini yapiyorum hem temiz hem pratik oluyo bende yapiyorum tavsiyede eder valla Hem guzellik merkezlerinde epilasyona gittgnde de ayni o eşlerimizin kullandigu aletle kisalttiriyorlar
cnmbbk Uykusuzgeceler güzel tavsiye aslında canım ama ben Ağca’yla aldırıyorum çok rahat ediyorum hiç kısa tüy de kalmıyor baya da uzamıyor kafan rahat oluyor 😌
Bebekim123 Uykusuzgeceler ya ne hale gelmişiz ne güzel deneyip memnun kaldığın bir yöntemi paylaşıyorsun ama bir yandan da tedirginlik var neden ya biri bir şey söylerse🤦🏻♀️ Biz kadınlar neden birbirimizin düşmanıyız ki anlayamıyorum ama haklısın canım illa öfkesini kusmak isteyen biri çıkıyor boşver sen aldırış etme teşekkür ederiz bilgi için 😘
Ggizemsnl Uykusuzgeceler eşimde kıl takıntısı var bir gün acımayacak gel demişti o gündür kullanıyorum. Gayet iyi bir çözüm. Bir de lazere gidip tüy sorununu aşmışken hamile kaldım jilet vurursam eski halime döneceğimi biliyordum. Benim içinde çok iyi oldu. Tabi eşime sıfırdan makine aldım pahalıya patladı bana 😂😂😂
Uykusuzgeceler Ggizemsnl 🤣🤣🤣 gel acımıycak 😍😍 eşim kıllarımı hiç umursamaz ben ona kıllarımla görünmekten nefret ediyorum o da benden bıktı artık 🤣
Gamzeemrmrt Yoo en ıyısını yapıyosun. Bnde olsa bnde yapcam hatta gecen eşime dedımki ya alsana şu makınecıkten dedım oda gıllettenın kılerı kullanıyor guzel onlarda ama bıze yaramaz. Neyse. Yahu hatun. Dedi. Sen nıye dert ettın bn etmıyom. Dıyo. Sustum😂😂. Bnde sevmıyorum jılet ya bırde bn lazere gıtmiştım şimdi hormonlardan mi ney az olan tuyler oldumu sana. Ayu gıbı😂. Hep bu hormoncuklar vallahii.
Uykusuzgeceler Gamzeemrmrt ayy evet doktorumda erkek utanıyordum parasını al kendın al sana hediye aldım de hem sevınır hem sen kullanırsın 😊😊😊😊
Uykusuzgeceler Annem agdayla alınca çok komik oluyor kısa tuyler kalıyor bu şekilde daha iyi oluyor 😍😍😍
Uykusuzgeceler cnmbbk agdanın zamanı gelince bana stres basıyor onun için zaman planlaması vs derken üşeniyorum ama agdada kötü diyemem 🤗🤗 guzel alışkanlık
Uykusuzgeceler Bebekim123 maalesef kuzum ya ben sınır olduğum bir yazıya asla yorum yapmıyorum hamiledir canı sklmasın dye ama insanlar öyle degiiler 😊😊